Mihai Constantinescu a murit după 5 luni de comă

Mihai Constantinescu a murit după 5 luni de comă

Loading...

Mihai Constantinescu a murit
A murit Mihai Constantinescu! Artistul, în vârstă de 73 de ani, era internat de cinci luni de zile în spital fiind în comă indusă după ce a suferit un grav stop cardio-respirator. Din păcate acesta a încetat din viață pe 29 octombrie. Informaţia a fost confirmată de televiziunile de ştiri. Vă readucem aminte că interpretul a ajuns în spital în luna mai acuzând probleme de respirația și având tensiune oscilantă. Acesta a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în ultimii zece ani

A murit Mihai Constantinescu!

Diagnosticul lui de atunci era stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii. În 2017 artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice. Artistul a suferit un stop cardio-respirator în dimineața de 13 mai, iar creierul său nu a fost oxigenat timp de 10 minute. Ulterior, muzicianul a mai suferit alte două stopuri cardio-respiratorii.

Vă readucem aminte că prietenii lui Mihai Constantinescu au organizat și o campanie de donare de sânge la care au participat circa 100 de persoane. Apropiații se rugau pentru o minune care nu a mai venit niciodată. Artistul nu a putut fi nici măcar transportat la o clinică din străinătate, așa cum își dorea familia. „Simona este devastată. Ea este omul devotat care îl iubeşte enorm. De aproape un an şi-a întrerupt orice activitate ca să îi fie alături lui Mihai în permanență.

Artistul era în comă de mai multe luni. Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu se afla în comă indusă de mai bine de 4 luni. Sursa foto – facebook
Artistul era în comă de mai multe luni

Avea un serviciu cu program zilnic, însă i-a păsat mai mult de Mihai (…). Mihai e un om vesel, fericit, un om cu inteligenţă sclipitoare, a avut o viaţă frumoasă. A fost, însă, și o persoană extrem de sensibilă şi i s-au întâmplat multe lucruri care l-au supărat. Undeva, cumva, starea de sănătate a inimii lui a fost atinsă”, a declarat fosta soție a artistului, Mihaela Constantinescu.

În urmă cu aproape doi ani, în toamna anului 2017, cântărețul și Simona Secrier și-au jurat iubire și credință veșnică, în mare secret, departe de ochii curioșilor. „Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, declara Mihai Constantinescu într-un interviu.