Mihai Morar, secretul unei căsnicii de succes. “La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea”

Mihai Morar, poate cel mai bun om de radio şi tv din România, a împlinit 13 ani împreună cu soţia sa, Gabriela. Deşi nu a fost uşor şi de-a lungul anilor au mai trecut prin probleme, ca orice cuplu, de alfel, iubirea celor doi a fost puternică, trăind în prezent o dragoste ca-n poveşti, alături de cele trei fetiţe ale lor, Mara Cezara şi Roua.

Loading...

Vedeta susţine faptul că nu totul constă în vacanţe sau concedii, ci în legăura puternică dintre membrii care au format familia. “O să vină momente când nu o să puteți pleca în vacanță, cum a fost anul acesta pentru noi și cum o să mai fie, probabil, încă un an.”, declară Mihai.

După cum ştim majoritatea, orgoliul nu este prea bun într-o relaţie şi nu ajută la nimic, ba chiar strică rostul cuplului. Cu toate aceastea, Mihai a fost sincer şi a recunoscut că a fost adeptul orgoliului la începutul relaţiei cu soţia sa.

De-a lungul timpului, problemele s-au rezolvat, iar comunicarea şi intimitatea partenerului au fost pilonii care au întărit frumoasa poveste de dragoste pe care prezentatorul tv şi Gabriela o trăiesc în prezent. “Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul.”, a declarat Mihai cu sinceritate.

Mihai Morar este convins de calităţile pe care le are soţia sa, fiind mândru de parcursul acesteia. De asemenea, omul de radio, îi recunoaşte soţiei meritele şi inteligenţa de care aceasta dă dovadă.

“Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi.”, concluzioneză Mihai Morar.