Moartea păstorului Claude – A rămas soția lui, cu trei copii în urmă…Rugați-vă ca Domnul sa-i mângâie

Zilele trecute am avut o mare întristare toată echipa de “păstori” din Regiunea Vakinankaratra. Păstorul Claude, care slujea Bisericii Assemblée de Dieu “Genesis” a făcut un atac de cord și a murit. Părea cel mai în formă din echipa noastră de slujitori, și pe dinafară arăta sănătos.

Loading...

Însă cred că în inimă ascundea o mare durere. În urmă cu șase luni a înmormântat-o pe fiica lui cea mare, care avea 21 de ani și tocmai ce născuse un copilaș.

Credem că Dumnezeu are planurile Lui, iar pentru păstorul Claude s-a sfârșit alergarea și la Înviere îl va aștepta cununa pentru slujirea lui devotată și plină de angajament.

Rugați-vă pentru familia îndurerată și îndoliată, vă chemăm. A rămas soția lui, cu trei copii, cea mai mică fetiță are 9 ani, și cu un bebeluș, nepoțica ei, care are sub un an, și de care ea se îngrijește.

Acum doi ani, cu ajutorul Misiunii Genesis, în parteneriat cu Misiunea românească APME și Biserica Penticostală Betesda, Watford, Londra, am construit Biserica Penticostală Assemblée de Dieu “Genesis” și casa pastorală a bisericii. Nu a apucat să se bucure prea mult de această lucrare, pentru că planul Domnului a fost să îl cheme “acasă”.

Misionarul Marcel Saitis a declarat pe pagina sa de facebook.