Modul în care bărbații isi distrug lent si sigur, dragostea soțiilor lor

Care este motivul sau de ce se distrug familiile? Sa ne aducem aminte ca în fața altarului erau doi oameni iubitori, care îşi doreau sincer să-şi aducă fericire unul altuia. Dar, din păcate, dragostea nu este un lucru pe care să-l poți pune într-o sticlă, să-i pui dop și să stăm liniștit că nu va pleca nicăieri.

Sa tineti minte ca atunci când se ajunge la divorț, ambii parteneri sunt de vină, dar în acest articol dorim să ne axăm anume asupra modului în care bărbații își distrug involuntar familia și își „distrug” în tăcere soțiile.

Știm cu toții: căsătoria este o sarcină grea pentru fiecare din noi. Niciodată nu știm cum se poate finaliza. Ne putem plictisi în orice moment sau relația poate deveni una insuportabilă. Din păcate aceasta este realitatea, iar promisiunile din fața altarului despre dragostea veșnică vor rămâne, din păcate, vorbe deșarte si pierdute in vant.

Iată care sunt modurile prin care bărbații își distrug căsniciile:

  1. Nu acordam atenției. Atenția, pentru femei, este ca aerul, ca hrana. Chiar dacă ai avut o zi grea, nu te împiedică nimic să-ți îmbrățișezi soția. Dacă vei uita să-i spui cât de mult o iubești, ea va decide că nu ai nevoie de ea. Ei nu-i pasă ce crezi, ea are nevoie de acțiuni din partea ta.

2. Lipsa de încurajare  – Femeile își laudă mereu soții, știind cât de important este acest lucru pentru ei. Dar au şi ele nevoie de laudă. Pentru că au gătit gustos, pentru că sunt inteligente, înțelepte, iubitoare sau pentru faptul că sunt niște soții extraordinare.

3. Uitam de romantism – Mai șineți minte cum era la începutul relației? Flori, cântece la chitară, mici surprize… anume aceste lucruri sunt o adevărată hrană sufletească pentru femeie, îi dau energie, o fac să creadă că relația voastră este vie. Romantismul o va face pe femeie să înflorească. Nu lăsați rutina să vă distrugă relația nici peste 5, 15 sau 30 de ani.

4. Ne place sa ne criticam sotiile. Prea multă critică – Critica poate fi constructivă, dar și distructivă. Dar excesul de critică, fie ea și constructivă, are,de asemenea, efecte distructive! Probabil la începutul relației nu ați avut atât de multe pretenții fata de ea. Știți ce face excesul de critică? În nici un caz nu o face să devină mai bună, dar distruge starea psihologică a femeii, iar pe bărbat îl transformă într-un tiran.

5. Comparația, ne comparam sotiile cu altele – Răspundeți sincer la următoarea întrebare: v-ar plăcea dacă soția Dumneavoastră v-ar compara cu alți bărbați? Dacă ar spune că șeful ei are un corp mai frumos, iar vecinul este om gospodar, „spre deosebire de tine”. Nu cred că astfel de cuvinte vă vor face fericit.

Comparându-vă soția cu alte femei, nu faceți decât să distrugeți dragostea, familia și relația voastră. Poate nu faceți acest lucru intenționat, dar aceste cuvinte o pot răni pentru toată viața.

Iubirea este frica de a ofensa, de a spune cuvinte nepotrivite sau de a o răni persoana iubită. Dacă o familie nu are la bază dragostea și buna-înțelegere, atunci care ar putea fi scopul ei?

Dumnezeu sa va ajute sa nu ajungeti la divort pentru ca veti fi foarte afectati si este foarte grav daca veti divorta sau chiar daca va ganditi la asa ceva.Tineti minte ca  durerea voastra se va amplifica de 100 de ori fata de ce aveti acum. Va sfasie sufletul. Dumnezeu sa puna balsam peste ranile vostre sufletesti si sa va vindece pe deplin. El sa aduca in caminul vostru fericire si vindecare! Amin

sursa: http://www.virale.ro/