Motivul despartirii a fost facut public

Motivul despartirii a fost facut public. Toata lumea s-a grabit sa ii judece. Ce se intampla de acum cu Printul Harry si Meghan Markle

Loading...

Fundatia Regala a Ducilor si Duceselor de Cambridge&Sussex se numeste de astazi Fundatia Regala a Ducelui si Ducesei de Cambridge, potrivit unor documente publicate de agentia guvernamentala Companies House.

Schimbarea numelui fundatiei a venit dupa ce Printul Harry si Meghan Markle au decis sa se mute de la Palatul Kensington Palace si sa isi infiinteze propria fundatie, potrivit Daily Mail.

Desi aceasta schimbare nu ar trebui sa alimenteze zvonurile unui conflict intre cei doi frati, presa din Marea Britanie deja speculeaza pe marginea acestui subiect.

Potrivit reporterului regal Rebecca English, Ducele de Sussex si-a dorit sa se separe de Printul William pentru ca isi doreste propriul drum, alaturi de sotia lui si de noul membru al familiei, Archie.

Mai mult, cele doua cupluri vor continua sa lucreze impreuna in viitor, inclusiv la campania de sanatate mintala „Heads Together”.