Nelu din serialul ”La bloc”Acum actorul este la mănăstire

La începutul anilor 2000,un nou fenomen lua amploare.Serialul ”La bloc” devenea lider de audiență,strângându-i pe români în fața televizoarelor pentru a urmări viața cu suișuri și coborâșuri ai unor vecini de bloc.

Loading...

Mihai Coadă îi dădea viață unuia dintre personajele principale,și anume lui Nelu Curcă.Unde a dispărut în toți acești ani actorul?

După un succes răsunător în serialul ”La bloc”,toți s-ar fi așteptat ca actorul Mihai Coadă să facă parte din distribuția și altor seriale de succes.Din nefericire,fanii lui nu o să mai aibă niciodată ocazia de a-l vedea pe micile ecrane.

De ce?Pentru că actorul a renunțat la viața publică în favoarea celei de preot.Da,Mihai Coadă a renunțat la cariera actoricească și s-a dăruit Domnului.

Acum,Mihai Coadă îmbracă hainele monahale și spune că decizia luată a fost una bună și necesară.El a lămurit lucrurile în urmă cu un an,într-unul din puținele interviuri date.

”Sunt doar mirean(n.r. Persoană care nu face parte din cler,laic,profan) păcătos, întors la Dumnezeu,care merge la Mănăstirea Turnu.Încetul cu încetul, cu spovedanie,împărtășanie, cu muzică la strană,am intrat în această viață a mănăstirii,devenind foarte dependent de ea”, a declarat el.

După cum era de așteptat,look-ul fostului actor s-a schimbat dramatic de când n-a mai apărut pe micile ecrane.Acum are părul crescut,barbă mare și părul grizonant.

Mai mult de atât,el poartă mereu straiele monahale,așa că e foarte ușor să treacă neobservat de către creștinii care vin la respectiva mănăstire unde el s-a refugiat.