Neopăgânismul lumii noastre „civilizate” pare să fie mai rău decât orice păgânism cunoscut:

Neopăgânismul lumii noastre „civilizate” pare să fie mai rău decât orice păgânism cunoscut: O nouă „minoritate ” – minoritatea incestului mamă-fiu

Loading...

„Monica Mares face amor cu fiul ei… E dragostea vieții mele și nu îl pot pierde”, titrează Cancan.ro.

Mai departe, articolul ne spune că „o poveste de dragoste incredibilă a făcut înconjurul lumii, cu atât mai mult cu cât nu este vorba despre doi îndrăgostiți oarecare, ci despre… o mamă și fiul ei.

Chiar dacă o astfel de legătură – de natură se’xuală – nu este permisă de lege, cei doi sunt hotărâți să rămână împreună chiar dacă riscă închisoarea.”

„Mama și fiul au jurat că mama şi fiul au jurat că vor lupta pentru dreptul lor de a avea o relaţie şi cer oamenilor să ii susţină. GSA, membrii săi practicând relaţiile dintre rudele apropiate.

Să ne uităm la limbajul știrii. Nu este vorba despre ceva abominabil – despre incest. Ci este vorba despre „o poveste de dragoste incredibilă” (?!) Adică, înțelegeți, un fel de Romeo și Julieta. Cei doi, adică Romeo-fiul, și Julieta-mama, sunt dispuși să se lupte cu toată lumea pentru „dragostea” (?!) lor. Argumentul principal este că ei „se iubesc” și nu fac rău nimănui; de aceea le cer oamenilor „să îi susțină”. În plus, fac parte dintr-o „minoritate se’xuală” care, nu-i așa, are la fel de multe „drepturi” ca oricare altă minoritate.

Cuvântul „drepturi” este folosit explicit în știre – „drepturi” pentru incestul dintre o mamă și fiul ei (!!).

„Iubirea nu se votează”. În plus, cei doi nu fac rău nimănui. Așadar, cei doi vor trece peste orice obstacol pentru „iubirea” lor, iar lumea trebuie să îi susțină. „Minoritatea” lor se’xuală trebuie recunoscută, și e obligatoriu să li se acorde „drepturi”.

Fratilor sunt vremurile din urma…Dumnezeu sa ne pazeasca!

Gabriel Popa sursa: Newsbetcrestin