Noi informații în cazul crimelor din Caracal. Curtea lui Gheorghe Dincă va fi cercetată în amănunt

Au trecut aproape 3 săptămâni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, iar ancheta în cazul cr’melor din Caracal pe care Gheorghe Dincă susține că le-a comis, se adâncește.

Loading...

Curtea acestuia va fi cercetată în amănunt cu aparatură performantă, potrivit declarațiilor lui Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

Se pregătesc noi seturi de percheziții în curtea lui Gheorghe Dincă, iar ancheta privind crim’ele din Caracal se adâncește, de la o zi la alta, tot mai mult.

Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, curtea lui Gheorghe Dincă va fi cercetată în amănunt cu aparatură performantă ce poate detecta anumite urme ascunse chiar și la 3 metri sub pământ.

Despre toate aceste lucruri a vorbit Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, tânăra despre care Gheorghe Dincă susține că nu știe ce anume a făcut cu trupul ei și unde l-a ascuns.

„În prima fază, se va intra cu o anumită aparatură pentru a radiografia solul, până la maxim 3 metri jumătate poate să vadă un astfel de aparat, e un aparat mic care se plimbă, scanează solul, poate scana și beton, dar e mai greu, mai ales dacă e mai dens, are o consistență foarte mare, se vede mai greu, un metru și puțin.

După ce vom avea acest aparat, vom vedea unde și dl. procuror va decide unde se va săpa. Această aparatură va sosi în cursul zilei de mâine, nu se știe dacă vor intra în acțiune mâine sau poimâine”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Ancheta crimelor din Caracal, tot mai anevoioasă

În urmă cu 3 săptămâni ieșea la iveală faptul că Gheorghe Dincă le-a uc’s pe tinerele pe care le-a și răpit, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, lucruri confirmate chiar de către acesta.

Cu toate acestea, ancheta nu și-a găsit finalul nici până în ziua de azi, căci mecanicul auto de 66 de ani din Caracal s-a cam jucat cu anchetatorii și chiar i-a condus pe acesta pe piste false, la reconstituiri.

Porn’ografie infantilă, descoperită pe device-urile lui Gheorghe Dincă

În urma perchezițiilor efectuate recent în casa lui Gheorghe Dincă au fost găsite mai multe telefoane, dar și un laptop, aparaturi ce conțineau numeroase fotografii clasate la porn’ografie infantilă.

Mai mult, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu susține că Gheorghe Dincă avea o obsesie pentru s3x