Noi probe în cazul Caracal. Ce au scos anchetatorii din curtea criminalului

Anchetatorii au scos din curtea lui Gheorghe Dincă tone de haine și fier vechi curățind astfel locul unde urmează să caută noi probe cu un scanner performant. Este a treia săptămână de cercetări la casa de la Caracal.

Ce au scos anchetatorii din curtea lui Dincă

Anchetatorii se află în aceste momente la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal unde continuă cercetările. Potrivit unor surse din anchetă au fost scoase din curtea casei de pe strada Craiovei două tone de haine de damă și o cantitate de aproximativ 30 de tone de fier vechi. Anchetatorii curăță de gunoaie curtea crimi’nalului pentru a putea săpa și sparge gropile cimentate în care s-ar putea găsi probe noi.

DIICOT a confirmat că Gheorghe Dincă a făcut și o a doua victimă. Momentan nu se cunosc informații legat de persoana ale cărei rămășițe umane au fost găsite în pădurea din Caracal. Cert este că rezultatele antropologice au exclus-o pe Alexandra Măceșanu din anchetă și că acele oase aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani.

Gheorghe Dincă rămâne în arest preventiv încă 30 de zile

Judecătorii de la Tribunalul Olt au prelungit mandatul de arestare preventivă pentru Gheorghe Dincă. Asta înseamnă că inculpatul va mai rămâne în spatele gratiilor încă 30 de zile, adică până în data de 24 septembrie. Se pare că Dincă nu a contestat decizia magistraților Olt ceea ce înseamnă că nici el nu vrea să iasă de după gratii.

Crimi’nologul Dan Antonescu  a vorbit despre osemintele găsite în urmă cu o săptămână în pădurea din Caracal și a subliniat faptul că ar trebuie să se ia în calcul vechimea rămășițelor umane. „Dacă ei au spus că nu îi aparțin ei (Alexandrei), există niște caracteristici clare. Dacă vorbim de victima din mai cum a denumit-o acest personaj Dincă, dacă luăm în calcul acea perioadă din mai până în august au fost ploi, a fost vânt și praf. Este imposibil ca acea cenușă să rămână acolo.”, a declarat Dan Antonescu pentru Antena3.