„Nu este nimic imposibil pentru Dumnezeu” spun părinții unui băiat salvat din pesterea din Thailanda

THAILANDA – O familie, care avea un copil dintre cei 12 copii prinsi, care au fost salvați din peștera Tham Luang, au mulțumit lui Dumnezeu pentru că si-au văzut din nou fiul intreg. ” Nu este nimic imposibil pentru Dumnezeu” , au spus ei.

Loading...

Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt foarte recunoscător că mi-au găsit fiul și că cei 13 sunt în viață” , a spus tatăl copilului creștin care a fost susținut de Compasiunea caritabilă, potrivit Institutului Creștin .

Băieții, cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, și antrenorul lor de fotbal au fost salvați din pestera inundata Tham Luang, din provincia Chiang Rai în Thailanda, unde au fost prinsi timp de 17 zile .

Toți băieții au fost spitalizați și vor rămâne în spital timp de câteva săptămâni datorită slăbiciunii sistemului imunitar, potrivit rapoartelor. Autoritățile de asemenea, sunt ingrijorati pentru semnele de histoplasmoza, care este cunoscuta sub numele de „boala infecției de pestera“ „cauzată de inhalarea sporilor de ciuperca, care este adesea găsit si în excremente de păsări și lilieci.“

„Suntem foarte fericiți și foarte recunoscător pentru a ne vedea fiul din nou. Multe mulțumiri tuturor celor care au fost alaturi si s-au rugat pentru noi și pentru toti copiii, vă mulțumesc.“ a adăugat părinții prezenți la Biserica Maesai Grace din Chiang Thailanda, provincia Rai.

Suntem foarte bucuroși să aflăm că fiul nostru este a fost scos din peșteră și îl vom întâmpina acasă. Este dragostea lui Dumnezeu care susține familia noastră. Dumnezeu este dragoste și nu este nimic imposibil pentru El. ”

Operațiunea de salvare a durat nouă ore, de când scafandrii au intrat prima dată în peșteră si până când ultima persoană a fost scoasă.

Băieții au plecat să exploreze peștera dar ei au fost prinși în interior din cauza inundațiilor cauzate de un furtuna. Salvatorii nu i-au putut localiza timp de aproape 10 zile datorită apelor mari.