Nu judeca un om după hainele pe care le poartă: Dumnezeu a făcut omul, croitorul hainele

Cate suflete, atatea feluri de a gandi. Nu hainele il fac pe om, dar de multe ori omul, prin felul in care se imbraca arata o anumita parte a personalitatii sale celor din jur.

Loading...

Desi sunt si exceptii, luandu-te dupa imbracamintea cuiva poti sa incepi sa il cunosti (doar sa incepi, complexitatea unei persoane nu poate fi exprimata doar prin hainele care le poarta)[desi persoanele zilelor noastre au personalitatea cam la fel de complexa ca un exercitiu matematic de clasa a4-a].

Despre judecat oamenii dupa ceea ce poarta, niciunul dintre noi nu este in masura sa il judece pe celalalt. Nici macar preotul nu e in masura sa judece o stripteuza. Este cine sa judece, noi ar trebui doar sa ne ajutam unii pe altii, nu sa ne criticam. Cat despre comentariile cu „nu exista Dumnezeu” – vai de sufletul vostru.

Cand o duceti bine stiti sa radeti de El, cand nu meritati nici macar sa ii rostiti numele. Dar cand aveti o problema in fata Lui cadeti in genunchi si plangeti…”Nădăjduiţi în El toată adunarea poporului; revărsaţi înaintea Lui inimile voastre că el este ajutorul nostru.” (Psalmi 61, 8)

Nu judeca niciodată un om după cum se îmbracă: Din păcate pentru multi acest citat nu mai e valabil.

Toti incearca sa fie in acelasi pas cu moda, si daca o persoana nu poarta haine care sunt in trend sau umbla 2 zile in acelasi haine, majoritatea incep sa arate cu degetul spre el (si nu-si dau seama caci cu alte 3 degete arata spre ei big grin ).Ar trebui sa ne gandim ca nu haina il face pe om, sunt multi oameni care nu poarta haine scumpe sau haine la moda, dar au un suflet bun, sau oameni cu haine superbe si cu fitze.

Intradevar Dumnezeu a creat omul, si croitorul hainele, nu cred caci conteaza atat de mult cum ne imbracam, ci faptul ca avem cu ce sa ne imbracam, nu conteaza ca ala/aia nu e la un pas cu moda, conteaza ca macar are haine. Opinia mea e ca sufletul conteaza mai mult decat imbracamintea, toate aceste lucruri materiale de pe pamant nu valoreaza nimic.

Oricum vom muri cu toti, moartea e inevitabila. Nici macar trupul nu-l poti lua cu tine in Lumea de Apoi.Ar trebui sa ne mulțumim cu ce avem si sa nu-i judecam pe altii. Dumnezeu nu se uita la hainele noastre, ci la sufletele noastre.