NU MAI PUTEA RESPIRA… Anunțul TRIST a fost deja făcut: Din păcate, e vorba de ‘Zâna Surprizelor’, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit, recent, despre problemele de sănătate pe care le are, mărturisind că va trebui să suporte o intervenție chirurgicală delicată, realateaza B1.

Loading...

Fosta ‘Zână a Surprizelor’ a dezvăluit că are „o cocoașă în zona cervicală”, iar atunci când a făcut un RMN a fost foarte emoționată, la un moment dat nemaiputând respira.

„Da, desigur, astfel de vești sunt puțin exagerate. Nu e nimic grav, astăzi am făcut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formațiune care să mă ducă cu gândul către probleme. Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală. Peste o lună voi face operația, totul va fi bine, e o problemă temporară. Mai greu mi-a fost să stau în aparatul de RMN astăzi, să fiu sinceră.

Oamenii m-au liniștit pentru că nu mai puteam respira. Nu mă panichez, dar sunt un om practic și rămân în felul acesta și în privința problemelor de sănătate.

Eu sunt de părere că e mai bine să știu mai din timp, când pot să fac ceva.

Am vreo 5-6 operații, făcute de nevoie, nu te joci când e vorba de sănătate. Avem datoria și față de copiii noștri să le aratăm că așa trebuie făcut”, a declarat Andreea Marin, într-o emisiune TV.