Numărul 37, semnătura lui Dumnezeu din ADN-ul uman. Iată care este semnificația sa

Cercetătorul Maxim Makukov de la Institutul de Astrofizică Fesenkov din Almaty, Kazahstan, în urma unor studii elaborate a descoperit o semnătură misterioasă în codul genetic. Este vorba despre cifra 37, despre care se crede că este semnătura creatorilor noștri.

Studiul ADN-ului uman a început să ridice numeroase semne de întrebare începând cu anul 1953, când cercetătorul britanic, Francis Crick, a descoperit molecula ADN. Specialistul susținea că ”organismele au fost transmise deliberat de ființe inteligente de pe alte planete. Viața a ajuns în acest fel pe Pământ, dar dovezile sunt încă inadecvate pentru a proba acest fapt”.

Atunci a fost prima dată când s-a născut teoria panspermiei directe. Adică, sămânța vieții a fost plasată în mod voit pe Terra. Adică, ființe extraterestre, extrem de avansate, au creat structura ADN, pe care au trimis-o sub o formă sau alta pe Terra.

Maxim Makukov, specialist genetician la Institutul de Astrofizică Fesenkov din Almaty, Kazahstan, în urma unor studii ample, a reușit să descopere o semnătură ciudată în ADN-ul uman. Această semnătură este comparat cu un semnal inteligent care există în ADN și se manifestă sub forma numărului 37.

Descoperirea acestui număr a fost una la întâmplare, pentru că specialistul a studiat mai multe secvențe ale ADN-ului și a văzut că 37 de repetă în mod obsesiv, de parcă cineva l-ar fi plasat acolo în mod deliberat. Cel mai bun este este că masa miezului molecular împărțit la numărul aminoacizilor, care este 20, este de 74, adică dublul lui 37.

Un alt fapt interesant este că există 28 de codoni, care au o masă atomică de 1665 și o masă atomică laterală combinată de 703. Aceste două numere sunt multiplele lui 37.

Aceste două perspective generează numeroase semne de întrebare, iar pentru ca misterul să se adâncească, geneticienii susțin că ADN-ul are o structură non-aleatorie, ceea ce înseamnă că a fost creat de o entitate extrem de inteligentă.

Makukov susține că acești creatori sunt necunoscuți și este posibil ca ei să nu mai existe în prezent, dar cu toate acestea ne-au lăsat semnătura lor în structura noastră.

Ce însemnă 37?

La prima vedere numărul 37 pare unul oarecare, dar în esență conține o încărcătură spirituală incredibilă. Cifra trei este cifra atribuită omului, care așa cum scrie și în Biblie, este alcătuit din trei părți: corp, suflet și spirit. De asemenea, acest număr ne poate aduce aminte de Sfânta Treime, care stă la baza credinței nostre.

Pe de cealaltă parte, numărul 7 este atribuit lui Dumnezeu. Ca să înţelegem cât de sacru şi respectabil este numărul şapte, simbolul celor mai adânci mistere, în Noul Testament, cu acest număr Dumnezeu a însemnat ziua de odihna, a şaptea zi a săptămânii. În prima zi a săpămânii a înviat  Hristos.

Învăţăturile antice ne spun că sufletul omului sau eu-l interior are 7 proprietăţi care sunt influenţate de cele 7 planete; focul animă, pământul ne ajută să simţim, apa ne dă grai, aerul ne ajută să gustăm, ceata să vedem, florile ne dau auzul, iar vântul din sud mirosul; astfel, cele “şapte simţuri antice” sunt mirosul, auzul, vederea, gustul, vorbirea, simţul tactil şi mişcarea.

Cele două numere alăturate înfățișează creația perfectă, adică omul este așezat lângă Creatorul său și îmbinarea oferă o armonie pe care o regăsim în simbolurile clasice precum: alfa și omega, începutul și sfârșitul.