„Numele meu este Cătălina și am 18 ani. Sunt fiica preotului din sat și mi-e rușine, iar problema mea nu am mai discutat-o cu nimeni. Nici nu știu dacă ar trebui să mărturisesc tot…”

Numele meu este Cătălina și am 18 ani. Am o problema despre care nu am mai discutat cu nimeni până acum. Mi-e rușine și nici nu aș avea cu cine…

Loading...

Sunt fiica preotului din sat și sunt îndrăgostită de cea mai bună prietenă a mea. Ea nu știe nimic, ține la mine, dar nu cred că la fel cum o iubesc eu.

Nici nu știu dacă ar trebui să îi mărturisesc tot, nu aș vrea să pierd prietenia ei…

Eu am avut și un prieten, dar cam de un an mi-am dat seama că îmi place de o fată. Asta înseamnă că sunt de alta orientare? Te rog ajută-mă cu un sfat!

Adela răspunde:
Dragă Cătălina,

“În primul rând, o relație cu o fată, la vârsta ta, ar fi mult mai puțin ”periculoasă” din punct de vedere al unei sarcini nedorite.

Zic și eu. Nu mai ai grija contracepției, nu te mai stresezi că te dezvirginează… Cu toate acestea, religia noastră nu este de acord cu așa ceva.

În alte religii, unde erotismul nu este atât de blamat, relațiile între femei sunt însă permise, cu condiția să existe și un bărbat prin ”peisaj”.

Date fiind condițiile, evident că ar fi de preferat să continui să nu vorbești cu nimeni despre pasiunea ta secretă, decât cel mult cu ea.

Spune-i în glumă, poate ai surpriza să afli că și ea simte la fel. Dacă nu, o să râdeți amândouă și asta e.

Lumea se ambalează foarte tare pe aceste subiecte, dar în definitiv este doar sex, nu trebuie să ne controleze el pe noi, ci noi pe el.

Cât despre relațiile cu băieții, eu zic să nu fii atât de sigură că de acum înainte nu te-ai mai putea simți atrasă de niciunul.

Deocamdată ești foarte tânără, corpul tău abia se trezește la viață. Lasă-l să exploreze, descoperă-l cu curaj. Ai tot timpul să te decizi. Ascultă de tatăl tău și nu te grăbi să iei o decizie care să fie impotriva firii și împotriva tatălui tău.”

Raspunsul unui Duhvovnic: “am citit cu atenție cele de sus și sfatul nu este unul bun, ci unul amestecat cu otravă. Aceată copilă trebuie să roage Domnului, trebuie post și rugăciune. Pentru că, fetița tatei, dacă vei asculta de paiholoaga de mai sus niciodata nu vei fii implinită si fericită. Dumnezeu să te ajute!”