O BĂTRÂNĂ a sunat la 112 și a cerut să vină cineva să îi ducă GUNOIUL

O BĂTRÂNĂ a sunat la 112 și a cerut să vină cineva să îi ducă GUNOIUL! Dispecerii au crezut că e o glumă proastă, dar când au ajuns la fața locului au încremenit! Uite ce au descoperit

Loading...

O femeie din Marea Britanie a trecut printr-o experiență incredibilă.

Într-o zi operatoarea serviciului de urgență 112 a preluat la finalul programului un apel mai ciudat, dar era așa doar în aparență.

Cea care sunase era o bătrână care cerea un ajutor bizar, dorea ca cineva să vină pentru a o ajuta să îi ridice gunoiul.

Bătrâna a spus operatoarei: ,,Vă rog să mă ajutați, stă deja în casă de trei săptămâni. Eu am 86 de ani, nu am pe nimeni, nu îl pot duce“.

Dispecera a crezut că totul e o glumă de aceea a ignorat apelul, dar a doua zi a mers în locația respectivă fiindcă rămăsese cu dubii referitor la acest caz.

Atunci când a ajuns la casa bătrânei a fost extrem de frapată de curățenia incredibilă în care trăia: totul era proaspăt șters de praf.

Câteva ore a petrecut operatoarea cu femeia, i-a și făcut mâncare, pentru ca apoi să meargă la ghenă pentru a arunca gunoiul.

Tânăra a fost foarte impresionată de vizită și a povestit totul pe contul ei de socializare:,,Sunt lecții mici, dar așa înveți multe. Îmi pare foarte bine că nu am ignorat apelul, îmi pare bine că mi-am ascultat instinctul“.