O doamna de 98 de ani se intoarce la Dumnezeu

BRAZILIA – O bătrână de 98 de ani a fost botezată, după trei ani după ce l-a primit pe Cristos, îndeplinând astfel dorința de a fi botezat conform Bibliei .

Ceremonia, înregistrată video și publicată pe rețelele sociale, a atras atenția a peste 2 milioane de persoane pe Internet și a fost distribuită între mai mult de 39 de mii de utilizatori Facebook.

Alaida, l-a primit pe Cristos acum trei ani, de atunci a trăit cu dorința de a fi botezată și de a îndeplini porunca biblică. Ea a vorbit cu pastorul Fernando Sousa, din Biserica Baptistă din Philadelphia în San Gonzalo, în Bahia, pentru a organiza un serviciu special pentru acest act.

„Ieri după – amiază m-am dus la biserică împreună cu sora Alaida, pentru a face botezului sorei, în vârstă de 98 de ani care l-a acceptat pe Domnul Isus ca singurul Mântuitor, ea a spus: “ Pastore, vreau să fie botezată de tine, scufundată în apă”, a spus pastorul

„Mărturisesc că mi-a fost frica , pentru că sora este foarte bătrână și ar putea suferi un accident. Așa că , atunci când am discutat cu ea, eu am spus, doar să-i torn putină apa pe cap si pe fata, dar ea a spus nu, vreau să mă botez cum spune în Biblie,” a declarat pastorul înainte de a o boteza.

Video apasa

Când totul a fost gata, pastorul a făcut botezul „Sora Alaida, potrivit pentru declarația sa de credință și mărturie în acest loc, convertirea sa în Hristos Isus, ca pastor și slujitor al acestei bisericii, eu te botez în numele Tatălui, Fiului și a Duhul Sfânt.”

 

 

Sursa: AcontecerCristiano.Net tradus si prelucrat de logosul.ro