O fată creștină visează noaptea, că o persoană a venit să-i dea o scrisoare spunând că este un mesaj pe care prietena ei care este în iad i l-a scris. În visul ei, a luat plicul și citește așa:

O fată creștină visează noaptea, că o persoană a venit să-i dea o scrisoare spunând că este un mesaj pe care prietena ei este în iad i-a scris o scrisoare.
În visul ei, ia plicul și citește așa:

”Prietenă, apropo, nu știu dacă te mai pot numi prietenă pentru că mi-ai făcut o favoare proastă, cea mai proastă slujbă de pe pământ. De fapt, am fost cu tine în fiecare dimineață, în fiecare zi la prânz și în fiecare seară. Mi-ai fost cel mai bună prietenă, și totuși nu mi-ai spus niciodată despre Domnul Iisus Hristos.

M-ai învățat să iubesc, cum să ajut, cum să mă îmbrac, dar nu mi-ai vorbit niciodată sincer despre Domnul Iisus Hristos.
Și acum sunt aici, e prea târziu pentru mine.”

Fata se trezește din somn, tremurând și simte un miros puternic de sulf în camera ei. Ea ia decizia de a-și suna prietena, dar fratele prietenei ei îo spune că prietena ei tocmai a murit în acea noapte.

Te implor să citești tot.
Cei care citesc mesaj citiți până la capăt, vă rog.
ACEASTA ESTE O ADEVĂRATĂ COMOARĂ si trebuie DISTRIBUITĂ ÎN 5 GRUPURI DIFERITE
Deci, spune prietenul/pritenei tău/tale  că Iisus Hristos îl/o iubește!! El este singurul om care te poate salva!! VINO LA EL,  TE MAI ROG!!!!
ACCEPTĂ-L ÎN VIAȚA TA.

Să vorbim despre Iisus Hristos cu cei dragi frați și surorile înainte de a fi prea târziu…

Citește cealaltă poveste

Citiți cu atenție până la final
O fata de 17 ani au primit un mesaj pe WhatsApp și nici măcar nu au citit tot mesajul. Tocmai au șters-o pentru că vorbea despre Iisus. În mesajul pe care i l-a spus despre Isus, fiica ei trimite acest mesaj. Mâine poate fi prea târziu. . Fata ironică a râs și a spus ′′ ce minciună ′′ a doua zi era moartă, dar înainte să moară, a lăsat un bilet în care scria. Nu-l ignorați niciodată pe Dumnezeu. Dacă îl iubești pe Dumnezeu, tastează amin și trimite acest mesaj la 5 prieteni ACUM… În 30 minute, ceva te va face fericit. Totul în viață este detaliu.

Amin!!!