O fata simpla, de la tara, canta in Biserica: „Doamne esti a mea iubire” O voce frumoasa!

Dumnezeu, pe buna dreptate imparte daruri copiilor sai pentru a-L salvi pe El. In aceasta filmare aceasta tanara cu voce de inger il lauda pe Dumnezeu cu multa pasiune si dragoste pusa de Dumnezeu in inima sa. Inregistrarea a avut loc intr-o biserica simpla, modesta din provincie.

Loading...

Neurologii spun ca muzica este un remediu foarte bun de sanatate si de relaxare pentru fiecare indidivid si chiar pentru unele animale. Atunci cand esti stresat incearca sa asculto muzica relaxanta, calma si care te ajuta sa te calmezi. Citeste mai jos efectele muzici asupra psihicului uman.

Doamne esti a mea iubire

Tu esti tot ce mi-a ramas

Vie orice prigonire

Eu de tine nu ma las

 

Doamne Tu le stii pe toate

Gandul inimii mi-l stii

Tu mi-alini cu bunatate

Toate zilele pustii

 

Ochii mi-i ridic spre Tine

Plini de rugaciuni si dor

Tu esti totul pentru mine

Scumpul meu Mantuitor

 

A mea inima intreaga

Langa tine vreau sa-o tin

Doamne Tu pe veci mi-o leaga

Ca sa fie a Ta deplin

Sa-ti urmeze si sa-Ti cante

Si sa faca tot ce-I spui

Fara sa se inspaimante

De puterea nimanui

 

Tu mi-ai fost a mea iubire

Si-ajutor in tot ce-am tras

Vie orice prigonire

Eu Iisuse nu te las

Vie orice prigonire

Eu Isuse nu te las

Efectele miraculoase ale muzicii asupra psihicului: stimulează funcțiile cognitive
Unele studii au arătat că muzica clasică, de exemplu, crește performanțele intelectuale și favorizează apariția unei stări de relaxare.

Astfel, atunci când ascultăm muzică plăcută, dopamina este eliberată într-o zonă din creier care răspunde la stimulii naturali de recompensare, precum mâncarea sau realatiile intime.

Efectele miraculoase ale muzicii asupra psihicului: vine de hac stresului – Potrivit specialiştilor, muzica preferată modifică undele cerebrale şi frecvenţa cardiacă şi, în acelaşi timp, stimulează producţia de endorfine, substanţe cunoscute ca „hormoni ai fericirii” şi o scade pe cea de cortizol, hormon al stresului. Toate aceste modificări pe care le induc sunetele muzicale ne influenţează stările fizice şi psihice.

Ea acţionează ca un calmant pentru sistemul nervos, tratând stările de agitaţie, nevrozele, insomnia şi depresiile. Însă nu orice fel de muzică, ci una armonioasă, cu un tempo uşor.

Cea cu un tempo alert creşte frecvenţa bătăilor cardiace şi presiunea sângelui, ceea ce induce sau agravează stresul şi agitaţia. Această muzică este indicată celor care au nevoie de energie şi este contraindicată hipertensivilor şi cardiacilor.