O femeie a avut ocazia să verifice telefonul soțului său

Unei femei i s-a ivit ocazia să verifice telefonul soțului său. În lista de contacte, ea a găsit trei numere care i-au trezit suspiciuni, înregistrate ca ”cea mai blândă atingere”, ”lacrimi drăguțe” și ”stăpâna visurilor mele”.

Femeia deodată s-a întristat, după care s-a înfuriat foarte tare și fiind într-o criză de gelozie s-a apucat să apeleze pe rând aceste numere, pentru a afla cine sunt persoanele înregistrate cu aceste nume suspecte.

S-a dovedit, că numărul ”cea mai blândă atingere” – îi aparținea mamei soțului său, în spatele numărului ”lacrimi drăguțe” – era sora sa. Dar când a apelat persoana înregistrată ca ”stăpâna visurilor mele”, a auzit cum îi sună propriul telefon.

Femeia a izbucnit în plâns din cauza remușcărilor sale, pentru că nu a avut încredere în soțul său și a admis tot felul de gânduri urâte în privința lui. Ca să-și repare greșeala femeia a mers la bancă, și-a retras toți banii din cont și i-a oferit soțului său. Când a povestit despre această întâmplare mamei soțului săi, femeia emoționată s-a dus să-i cumpere fiului său un ceas de aur.

Când sora lui a aflat despre cele întâmplate, i-a dăruit fratelui o motocicletă foarte scumpă, pe care și-o dorea demult. Bărbatul a fost foarte emoționat de această atitudine a femeilor din viața lui și chiar a lăcrimat puțin.

O casnicie fericita se bazeaza intotdeauna pe incredere reciproca fara urma de indoiala. Daca iti doresti un asemenea mariaj, nu trebuie sa lasi lucrurile sa decurga de la sine. Actiunea si iubirea reprezinta motoarele unei relatii perfecte care insa nu au niciun impact fara acea baza, fundamentul pe care sa poata fi construit viitorul unui cuplu.

Increderea se manifesta in multe forme, dintre acestea le vom enumera in cele ce urmeaza pe cele mai importante.

1. Increderea ca veti fi intotdeauna fideli unul celuilalt. De aici incepe de altfel orice relatie monogama. Odata pierduta aceasta incredere, rareori se intampla ca o casnicie sa supravietuiasca, indiferent de cat de puternice sunt sentimentele. Da, partenerii se pot impaca dupa o relatie extramaritala dar niciodata nu vor mai fi la fel de apropiati si nici nu vor mai fi capabili de aceeasi comunicare sincera si constructiva. Daca esti nefericita si simti ca lucrurile nu merg, actioneaza, incearca sa rezolvi problemele din cadrul cuplului, apeleaza la un consilier dar niciodata la un amant.

2. Increderea ca nu va veti abuza, respinge, rani sau controla unul pe celalalt. Pentru ca atmosfera care prieste cel mai bine unei relatii serioase este una de calm si siguranta. Ranile si abuzurile nasc teama care in cele din urma va submina increderea, indepartandu-va unul de celalalt. Controlul de asemenea distruge increderea indiferent de care parte a baricadei te-ai afla.

3. Increderea ca va iubiti unul pe celalalt fara motive ascunse. Atat tu cat si partenerul tau de viata trebuie sa fiti siguri ca va oferiti unul altuia iubire sincera, din suflet. Ca sentimentele care v-au legat la inceput si care va mentin impreuna sunt reale si nu exista motive ascunse pentru niciunul din voi. Ca veti ramane impreuna indiferent de situatia financiara, de pierderea statutului social sau alte probleme care pot aparea pe parcurs.

4. Increderea ca nu va veti abandona unul pe celalalt in caz de neintelegeri, manie sau suprare. Conflictele sunt inevitabile intr-o relatie pe termen lung. Nu veti putea gandi sau actiona la fel de fiecare data, fiecare avand propria sa individualitate. Asigura-te ca atat tu cat si partenerul puteti sa va exprimati frustrarile, nevoile si dezacordurile fara frica de repercursiuni, abandon sau abuzuri. Ca puteti comunica sincer si constructiv indiferent de subiectul discutiei si nu folositi amenintari atunci cand discutati in contradictoriu.

5. Increderea ca in orice moment atat tu cat si relatia sunteti o prioritate pentru partener, indiferent de circumstante. Sa stii mereu ca promisiunea de iubire eterna facuta la inceputul relatiei este una reala, ca partenerul nu te va abandona la greu si ca oricare ar fi situatia, tu si relatia veti fi prioritatea sa. Ca vei beneficia intotdeauna de atentie totala si nu vei fi neglijata.

Sursa: Happy