O femeie a găsit o încăpere secretă în casa pe care o renova. Ce s-a ascuns, timp de zeci de ani, în camera misterioasă

O utilizatoarea a rețelei de socializare Tik Tok și-a uimit audiența atunci când a postat câteva clipuri din locuința sa. În timp ce Kam Mee și soțul acesteia încercau să facă lucrările de renovare necesare casei în care se mutaseră, cei doi soți au descoperit o cameră secretă, ascunsă după un perete fals, scrie agromedia.ro

Ce se afla în spatele peretelui fals

Utilizatoarea Tik Tok a avut parte de șocul vieții ei atunci când a realizat că locuința pe tocmai o cumpăraseră ascundea o cameră misterioasă. Fără să piardă timp, femeia a filmat întreaga experiență în timp ce soțul ei încerca să pătrundă în cameră și să descopere ce taine se ascundeau acolo.

Peretele fals a fost dărâmat foarte rapid, iar femeia a surpins fiecare moment în care soțul ei scotea placă după placă, reieșind la lumină o cameră închisă și ascunsă de zeci de ani. Dorind să păstreze ca amintire aceste momente, Kam Mee a filmat și a postat filmulețele pe Tik Tok, unde reacțiile oamenilor nu au mai încetat să apară.

După ce pereții camerei au fost eliminați, femeia și-a făcut curaj și a intrat în camera secretă, descoperind mai multe cutii pline de praf. Cutiile erau pline cu amintiri, cu fotografii alb negru. Într-una dintre aceste cutii, femeia a descoperit o legitimație a unui elev. Școala unde era înscris respectivul elev nici nu mai există în prezent.

 

Femeia a descoperit forografia unui bărbat fără cap

Totuși, cea mai înfricoșătoare și curioasă descoperire a fost o fotografie în care se regăsea un copil de grădiniță, stând pe o mașinuță de plastic, alături de un bărbat fără cap care, culmea, stătea în picioare.

Cele trei milioane de vizualizări ale primului filmuleț au încurajat-o pe Kam Mee să le arate internauților noile sale descoperiri, deși fotografia părea înfricoșătoare. Aceasta încerca să găsească o explicație logică pentru imaginea dezvăluită mai sus.

Unii dintre urmăritorii femeii au spus că pe vremea fotografiilor alb negru, existau câteva efecte pe care fotografii le puteau face. Astfel, aceștia puteau să păcălească realitatea, cu ajutorul iluziilor optice, la cererea clienților care doreau poze ieșite din comun.