O femeie a fost salvată de la un jaf de un câine fără stăpân

O femeie a fost salvată de la jaf de un câine maidanez care se afla prin preajmă. O cameră video de supraveghere a surprins momentul în care un câine fără stăpân a salvat o femeie din fața unui tâlhar. O femeie a fost salvată de la jaf de un câine maidanez care se afla prin preajmă.

Loading...

Patrupedul a sărit imediat ce și-a dat seama că femeia avea nevoie de ajutor. Întregul incident a fost înregistrat cu ajutorul unei camere video. În videoclip se poate observa cum hoțul urmărește victima, apropiindu-se încet de ea. În momentul în care bărbatul începe să o atace, câinele maidanez, care a urmărit scena, s-a repezit la piciorul atacatorului. Bărbatul s-a speriat și a luat-o la fugă, notează The Sun.

Patrupedul nu s-a lăsat până când nu a alungat bărbatul cât mai departe de femeie.

Nu se cunoaște, încă, unde a fost înregistrat videoclipul, însă pe rețelele de socializare a început o adevărată campanie pentru a se afla. În felul acesta cineva ar putea adopta câinele-erou. O cameră video de supraveghere a surprins momentul în care un câine fără stăpân a salvat o femeie din fața unui tâlhar.

Aceasta intamplare nu este la voia sortii. Toate au un scop, ca sa intelem ca Dumnezeu este Bun si ne trimite cate un inger sau mai multi sa ne salveze viata sau prin ce probleme trecem. In videoul de jos ne arata clar ca acest „inger” a intervenit la fix. Iubiti animalele! Acest catel ar trebui distribuit pentru fapta sa mereata.Superb!