O fotografie cât 1000 de cuvinte! Cum au fost surprinși Gabriela Cristea și Tavi Clonda chiar în fața altarului!

Ieri a avut nunta anului din showbiz, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unuit destinele în fața lui Dumnezeu și a persoanelor apropiate.

Emoții, rochii fabuloase și iar emoții, toate acestea au fost numitorul comun al unui eveniment de excepție, pe care toată lumea l-a așteptat cu sufletul la gură.

Însă, atunci când erau în fața alta altarului, vedetele de televiziune au fost surprinse într-o ipostază exrem de frumoasă și de emoțonantă: îmbrăcați în mire și mirasă, în fața preotului, cu cele două fetițe în brațe! Imaginea nu mai are nevoie de niciun comentariu!

Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au schimbat ”registrul”! Mireasa a îmbrăcat o altă rochie pentru petrecere! Uite cât de frumoși sunt cei patru.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au făcut o mare surpriză prietenilor lor.

Nunta Gabriela Cristea. Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au pregătit invitaților de la nunta lor o surpriză de proporții. După ce s-a terminat petrecerea, a urmat o altă petrecere, iar mirii și invitații au renunțat la hainele elegante pentru ceva mai comod.

Tavi a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și un tricou, iar Gabriela a continuat distracția într-o pereche de pantaloni scurți, un tricou și o bluză, care să îi țină de cald la primele ore ale dimineții. În plus, aceasta și-a păstrat și accesoriul pe care l-a purtat în păr în timpul zilei.

Cu zâmbetul pe buze, Gabriela și soțul său s-au distrat de minune, mai ales că totul a ieșit ca la carte și au putut scăpa de emoțiile pe care le-au avut în timpul zilei. Cei doi au petrecut până în zori în curtea casei lor. Au cântat, au râs și i-au invitat și pe invitați să cânte alături de ei.