O mama si-a dus fiica de urgenta la doctor din cauza unei pete negre de pe cerul gurii

Toti am fost in situatia asta: ne-am speriat de o problema medicala misterioasa care s-a dovedit a fi ceva complet inofensiv.

Loading...

Tocmai o astfel de sperietura a facut-o pe Darian Depreta sa se prezinte de urgenta la spital, cu fetita sa care avea o pata neagra pe cerul gurii. Femeia s-a alarmat cand a vazut un semn intunecat in gura fetitei sale.

O mama si-a dus fiica de urgenta la doctor din cauza unui semn intunecat din gura copilului. Insa a descoperit cu jena ca era doar o bucata de carton.

Prima tendinta a mamei a fost sa incerce sa indeparteze pata, insa cand a vazut ca nu reuseste, a facut o programare urgenta la doctor pentru fiica ei Bella. La inceput, lui Darian i s-a spus ca Bella are un semn din nastere pe care nu l-a observat pana acum, insa mama a stiut ca nu este posibil asa ceva.

Doi specialisti au fost chemati cand asistenta a decis sa se mai uite inca o data, iar atunci s-a descoperit ca nu era un semn din nastere sau o umflatura, ci o mica bucata de carton.

O mama si-a dus fiica de urgenta la doctor din cauza unui semn intunecat din gura copilului. Insa a descoperit cu jena ca era doar o bucata de carton | Demamici.ro