O mama si-a lasat fetita de doar 1 an intr-o casa parasita, dupa 10 ani s-a intors la casa unde a lasat-o si a avut parte de surpriza vietii

Locuitorii dintr-un orasul rus Yaroslavl nu vor uita niciodata aceasta poveste. Odata au auzit un strigat puternic din casa. La inceput, li sa parut ca erau mai multi copii acolo, pe langa faptul ca plansul nu a disparut mai mult de cateva ore; de-a treia zi, trecatorii au observat ca casa a fost luminata de cateva zile si in cele din urma a decis sa cheme politia.

Cand politia a intrat in casa, au fost socati de ceea ce au vazut. Un copil statea in camera de zi intunecata si niciunul dintre adulti nu se afla in jur. Statea pe podea murdara, nu era nimeni acasa decat o fata de un an. Proprietarii s-au mutat, luand cu ei totul, cu exceptia copilului.

Fata a fost imediat spitalizata, unde medicii au spus ca soldul ei a fost spart, copilul a fost extrem de epuizat. Fata a petrecut doar o saptamana in aceasta casa.  S-a dovedit ca numele fetei era Lisa Verbitskaya, politia cauta parintii ei, dar fara nici un rezultat. Au disparut. Dupa spital, fata ar fi trebuit sa fie trimisa la un orfelinat, unde trebuia sa traiasca pana cand cineva voia sa o adopte.

Locuitorii orasului rus Yaroslavl nu vor uita niciodata aceasta poveste. Odata au auzit un strigat puternic din casa. La inceput, li sa parut ca erau mai multi copii acolo, pe langa faptul ca plansul nu a disparut mai mult de cateva ore; de-a treia zi, trecatorii au observat ca casa a fost luminata de cateva zile si in cele din urma a decis sa cheme politia.

Cand politia a intrat in casa, au fost socati de ceea ce au vazut. Un copil statea in camera de zi intunecata si niciunul dintre adulti nu se afla in jur. Statea pe podea murdara, nu era nimeni acasa decat o fata de un an. Proprietarii s-au mutat, luand cu ei totul, cu exceptia copilului.

Faceti cunostinta cu Inna Nika

Apoi, cand fata a fost dusa la spital, Inna a venit la spital pentru fiul ei. Odata ce a auzit un copil plangand in spatele zidului si sa dus sa-l calmeze, au intalnit-o pe Lisa si Inna si-a recunoscut povestea. Apoi, Inna incepu sa poarte scutece si jucarii pentru fata.

Femeia avea 2 copii si niciodata in viata ei nu sa gandit sa adopte pe nimeni. Dar in ziua cand Liza a fost eliberata, Inna a spus ca era atit de obisnuita cu fata ca nu poate trai fara o fata. “L-am intrebat pe doctori unde l-as putea gasi pe Lisa. Si apoi sa dus dupa ea.

Cateva luni mai tarziu, toate intrebarile cu documentele au fost rezolvate, iar Inna a adus-o pe fata la ea acasa. Cand avea 2 ani, inca nu putea sa manance in mod corespunzator, ii era frica de zgomote puternice. Dupa un an, fetita inca nu putea sa mearga normal. Inna a decis sa-i dea dansului dansul, in speranta ca muzica ii va ajuta pe fata sa faca fata dificultatilor, sa o inspire si sa o ajute sa se dezvolte fizic.

A functionat. Datorita dansului, ingrijirii si iubirii lui Inna, Lisa a devenit in curand un copil foarte vesel. Cand a venit timpul sa-i trimita pe fata la scoala, nimeni nu si-a putut imagina ca aceasta fata a parintilor ei o data lasat singuri sa se descurce singuri.

Ea era diferita in aparenta de ceilalti copii si, prin urmare, a atras atentia. Unii i-au injosit la scoala, au spus “tigani” sau “ciocolata”. Dar Lisa era un copil foarte insorit si in curand toata lumea o iubea. – Nu este rusine de ea insasi, spuse Inna. “Cand a fost mic, i-am spus ca multi se vor uita la ea cu interes – dar nu le acordati atentie”. In acelasi timp, fata a castigat multe concursuri in 12 ani, este foarte talentata si chiar a fost invitata sa lucreze ca model.

Curand dupa aceea, Lisa a castigat o alta competitie si a devenit cunoscuta sub numele de “Femeia cea mai frumoasa din tara” si, brusc, a aparut o mama biologica care a lasat fiica ei sa moara de foame 11 ani in urma. A gasit-o pe Lisa si a inceput sa vorbeasca despre dreptul ei natural de a vedea copilul. Ea a fost refuzata, desigur, nu putea explica chiar de ce a parasit copilul acum 11 ani si a plecat. Ea a fost lipsita de toate drepturile copilului. Acum Lisa decide daca va dori vreodata sa-si vada mama biologica sau nu.

A fost dragoste care a salvat acest copil. Este imposibil sa crezi ca dragostea o salveaza de o soarta dificila, iar acum a obtinut un astfel de succes multumita Inna! Acest lucru este minunat.