O misionară a construit o biserică și tot orașul s-a întors la Hristos în Alaska

SUA – O misionară a ajuns într-un oraș foarte îndepărtat din Alaska,  unde a petrecut mulți ani din viața ei predicând Evanghelia, făcând toți locuitorii să se convertească la Hristos .

Povestea lui Alice Green este un exemplu de dragoste pentru cei pierduți. Inițial, din Denver, a început să lucreze ca misionară prezbiterian de la o vârstă fragedă în Alaska, petrecând 72 de ani de împărtășire a Evangheliei .

La începutul lucrării sale misionare, ea a slujit congregații prezbiteriene compuse în principal din Nativi din Alaska și coreeni în Anchorage. De asemenea, a lucrat la centrul medical ca și capelan.

Poate că cel mai mare impact a avut-o în Savoonga ,unul dintre cele mai mici și mai îndepărtate sate din insula San Lorenzo, Alaska, potrivit News CBN.

Alice a locuit într-o casă de 4 pe 5 metri pătrați. A trebuit să folosească o sanie trasă de câini pentru a călători și a împărtăși Evanghelia. De asemenea, ea a predicat la înmormântări și a organizat jocuri pentru copiii din sat în casa ei. A reușit să construiască o biserică în sat, iar 250 de săteni și-au dat viața lui Hristos .

Jenny Alowa a participat de când era un copil. Ea spune că Green era o femeie foarte aproape de comunitate .

” Ne-a format și ne-a făcut parte de tot ce acea ea avra mai bun, nu a existat discuti sau sa facă discriminare de culoare sau altceva, pentru că inima ei era Hristos si era în locul potrivit”, a declart Alowa într-un interviu.

Green Alice a spus că viața a fost una simplă, dar si bună. Ea spune că oamenii acolo aveau multă valoare. „Motivul pentru care mi-a plăcut atât de mult a fost că erau oameni foarte buni”, a spus ea.

În cele din urmă a trebuit să se pensioneze și a părăsit orașul în 1982, când a împlinit 65 de ani .

A continuat să servească și mai târziu. Ea a condus studii biblice într-o biserică locală și nu s-a oprit până acum doi ani, când viziunea ei a început să ajungă la final.

De atunci Green și- a făcut din câmpul de misiune domiciliul ei . Locuieste in Anchorage, Alaska.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru Harul Sau si pentru oameni care ni lasa sa ne fie alaturi!

rugăm să împărtășiți și cu cei dragi această  veste minunată!

Vă rugăm  să ne scrieți părera dvs!

Fiți binecuvăntați! Amin!