O nouă zi de reconstituiri în cazul Caracal. Gheorghe Dincă le arată anchetatorilor ce a făcut cu Luiza.

Anchetatorii fac reconstituirea dispariției Luizei Melencu. Sursa foto: newsweek.ro
Gheorghe Dincă va fi scos din nou din arest pentru a participa la reconstituirea dispariției Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, pe care monstrul din Caracal susține că a uc’is-o. Procurorii vor să vadă exact cum a acționat criminalul.

UPDATE, ora 10.55: Mama și mătușa Luizei au forțat cordonul de jandarmi pentru a ajunge la Dincă, dar au fost calmate rapid de forțele de ordine. Din păcate, mamei Luizei i s-a făcut rău, iar jurnaliștii aflați în zonă au sunat la 112.

UPDATE, ora 10.03: Un nou scandal a izbucnit în cea de-a doua zi de reconstituiri. Rudele Luizei Melencu au venit să-l confrunte pe criminalul Gheorghe Dincă. Bunicul a intrat într-un conflict cu jandarmii, care au intervenit pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Anchetatorii fac reconstituirea dispariției Luizei Melencu

Gheorghe Dincă și-a schimbat însă declarațiile de mai multe ori, în ceea ce o privește pe Luiza Melencu. El i-a mai dus pe anchetatori în zona râului Olt, unde a spus că ar fi aruncat cada’vrul fetei. S-a răzgândit apoi și i-a dus pe anchetatori la liziera unei păduri, unde a indicat mai multe rămășițe.

Dincă le-a spus că acolo ar fi fost ”fata din luna mai”, deși Luiza Melencu a fostrăpită în luna aprilie. Gheorghe Dincă a spus că a ră’pit-o și a uc’is-o în aceeași zi, după care a schimbat declarația și a spus că fata a stat mai mult la el acasă, însă s-au certat atunci când ea a vrut să plece acasă.

Dincă a participat și la reconstituirea dispariției  Alexandrei Măceșanu

Acela a fost momentul când Gheorghe Dincă s-ar fi enervat și ar fi lovit-o pe fată. Dinca susține că aceasta s-a lovit în cădere și ar fi pierit , la fel ca Alexandra Măceșanu. Anchetatorii se pare că nu au găsit nicio probă legată de moartea fetei sau măcar despre prezența ei în locuința lui Gheorghe Dincă.

Bărbatul a participat ieri la reconstituirea crimei Alexandrei Măceșanu, pe tot parcursul de la locul în care a luat-o la ocazie până la casa lui. Poliția a adus importante forțe de ordine pentru a-l apăra de furia mulțimilor. La casa lui din Caracal, o polițistă a jucat rolul Alexandrei. Dincă a