O persoană și-a cumpărat un pepene ca tot omul doar ca a început sa iasă spumă din el. Vânzătoarea, uluită: „Vai de capul meu”

Aveți grijă la pepenii pe care-i cumpărați, mai ales pe cei din supermarket! Cazul unui bărbat din Piatra Neamț a devenit cunoscut în întreaga țară, mai ales ca e o intamplare dîn anul 2018, după ce a achiziționat un pepene dintr-unul dintre cele mai mare lanțuri de magazine, iar când a ajuns acasă și l-a tăiat, din acesta ieșea spumă. Voi ati auzit sau vazut asemnea cazuri?

Un bărbat și-a cumpărat un pepene din care a ieșit spumă. Vânzătoarea, uluită: „Vai de capul meu”
Bărbatul a rămas fără cuvinte atunci când a văzut că din pepenele pe care l-a cumpărat de la supermarket iese spumă. Supărat pe situație, s-a întors cu la fața locului, i l-a arătat unei vânzătoare, care s-a uimit și ea de ceea ce a văzut.

Cumpărătorul a luat legătura și cu managerul supermarket-ului, Kaufland, care nu a fos atât de impresionat de situație. La un moment dat, bărbatul l-a întrebat dacă și-ar hrăni copiii cu așa ceva, moment în care s-a oferit să-i dea omului banii înapoi pe pepenele cu spume.

De altfel, cumpărătorul nu s-a oprit aici. Nemulțumit că nu a primit o explicație, a mers și la Protecția Consumatorului, iar cei de aici i-au spus că vor demara o anchetă. Ce spun, însă, specialiștii despre pepenii din care iese spumă, scrie b1tv.ro

Poziția supermarketului după ce s-a aflat de caz
Reprezentanții supermarketului au comunicat, ulterior, aflării despre cazul pepenelui cu spumă că produsele lor sunt ținute în condiții de siguranță și că bărbatul ar fi păstrat alimentul în condiții nepotrivite, prezetându-se la supermarket la două zile după cumpărare, scrie redactia.ro

Voi ati auzit sau vazut asemnea cazuri?