O veveriță nou-născută a fost abandonată de către mama sa și crescută de niște oameni cu inimă mare!

O femeie din New York a găsit, pe patul său, mai multe crenguțe printre care se aflau, în mod surprinzător, 2 veverițe minuscule!

Femeia nu s-a pierdut cu firea și a apelat la serviciul care se ocupă de îngrijirea veverițelor (da, în America există un astfel de serviciu) și a dat de o activistă care se numește Kristina Reis, care de peste 10 ani încearcă să ajute și să reabiliteze animalele abandonate.

1. 

2.

3.

4. Soțul său Michael o ajută, iar Christina se ocupă de îngrijirea acestora. În ciuda tuturor eforturilor, doar o veveriță, din cele 2, a supraviețuit.

5. Veverița a primit și un nume, Degețica, fiind foarte mică. La un moment dat Michael și Chris și-au dat seama că s-au atașat foarte mult de ea și nu puteau să accepte ideea să o lase la libertate!

 

6.

7. Cu toate acestea activiștii tot încercau să o ducă în parc, este totuși un animal sălbatic care ar trebui să trăiască în condiții similare. Dar Degețica se opunea, se strângea ghem și nu dorea să iasă nicăieri! După aceasta Christina și Michael au decis să o țină.

8.

9. Familia Reis a îndrăgit-o atât de mult încât, uneori, în glumă, o numeau copilul lor. Veverița doarme cu ei și poartă niște pălărioare amuzante. Ea, la fel ca oricare animal, este destul de obraznică uneori: roade cablurile, mobilierul ori se bagă în frigider. Datorită faptului că mănâncă bine, Degețica a crescut și arată ca o veveriță obișnuită. Christina și Michael au fost chiar nevoiți s-o treacă la dietă strictă, deoarece grăsimea este extrem de periculoasă pentru ele.

10. Da, această veveriță a fost foarte norocoasă, nimerind pe mâini bune. Iar Christine și Michael arată prin propriul lor exemplu, că nu doar pisicile și câinii pot fi animale de companie!

V-ar plăcea să aveți o veveriță acasă? Scrieți-ne în comentarii.