OANA RADU, SFÂȘIATĂ DE DURERE. UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT IUBITUL CÂNTĂREȚEI, ALIN

Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Iubitul ei, Alin, s-a stins din viață după două săptămâni de chin, în care medicii au încercat să-i salveze viața. El a fost victima unei răzbunări crunte, după ce un vecin l-a incendiat chiar pe scara blocului.

Loading...

Înmormântarea va avea loc săptămâna aceasta, la Craiova, orașul natal al decedatului, potrivit Antena Stars. Oana Radu a povestit că bărbatul care i-a dat foc iubitului ei îl cunoștea de multă vreme. Au fost vecini în Craiova și avea probleme psihice.

Amenința de mult că avea de gând să dea foc blocului, dar părinții l-au scos pe propria răspundere din spitalul în care fusese internat, fără să se gândească la cât rău ar putea să facă fiul lor unor oameni nevinovați.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean?

Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, spunea în urmă cu puțin timp Oana Radu.

Atacul a avut loc în luna august. Alin Mihai Suflea, dar şi mama sa, au suferit arsuri grave în urma acestui atac. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Mama lui Alin a rămas internată la Craiova, având arsuri care nu i-au pus viaţa în pericol. Craioveanul care a aruncat cu mai multe sticle cu benzină într-un imobil din cartierul craiovean Rovine rănindu-l grav pe iubitul cântăreței Oana Radu a fost arestat.