Oana Roman, externată. Medicii i-au dezvăluit ce boală a avut

Oana Roman a fost internată timp de două zile la spital, iar luni, 9 septembrie 2019, vedeta a plecat acasă. Fiica fostului premier Petre Roman și a Mioarei Roman se simte în continuare rău, în ciuda faptului că a fost tratată pentru afecțiunea de care suferă.

Loading...

Oana Roman se simte slăbită după ce a fost diagnosticată cu amigdalită
Oana Roman a fost extrenată din spital după ce a stat internată timp de două zile. Vedeta a plecat la spital imediat după petrecerea de botez a fetiței Gabrielei Cristea.

Oana Roman se simțea rău și a crezut că starea sa se datorează oboselii, dar medicii i-au descoperit adevăratul diagnostic, amigdalită. Deși a ieșit din spital fiica lui Petre Roman se simte în continuare slăbită.

Soția lui Marius Elisei a luat amigdalită de la fiica sa, Isabela, dar și pentru că sistemul ei imunitar era scăzut. Oana Roman se odihnește și ascultă muzică simfonică ca să se liniștească.

,,Isa ascultă muzică simfonică! Mă linişteşte şi pe mine! M-am dat eu vitează, dar încă nu ma simt bine şi stau în pat.”, le-a transmis vedeta fanilor, conform Libertatea.

Oana Roman a fost diagnosticată cu amigdalită
„Am avut o amigdalită pultacee. Am luat-o în urma faptului că sistemul meu imunitar a scăzut. Am luat-o de la Iza. Am dormit, m-am odihnit”, a declarat Oana Roman, potrivit Click!.

Oana Roman s-a simțit rău pe tot parcursul petrecerii de la vila Gabrielei Cristea. A apucat să facă câteva fotografii și a plecat spre spital. „De la poza la panou direct la spital ! Am rămas fără baterii!

Aici mă pun pe picioare și sunt îngrihită așa cum trebuie! Grija, atenția și condițiile de aici, merită până la ultimul lei! Ăsta e adevărul”, a scris vedeta pe Instagram la scurt timp după ce s-a internat în spital.