Oana Roman își sărbătorește ziua de naștere! Cu ce cadou a surprins-o Marius Eliseiatoreste-ziua-de-nastere-cu-ce-cadou încă de la prima oră a dimineții

Astăzi, Oana Roman își aniversează ziua de naștere. În acest an, vedeta a deci să renunțe la petrecerile cu numeroși invitați și își va serba ziua în familie. Cadourile și urările au început să curgă încă de la prima oră a dimineții, iar cel care a dat startul a fost chiar Marius Elisei. Cum și-a surprins acesta soția?

Este zi de sărbătoare în familia Oanei Roman, vedeta împlinind 46 de ani. Astăzi, Oana Roman o să fie în centrul atenției și o să fie răsfățată de toți cei dragi. „Tratamentul special” a început încă de dimineață, iar primul a fost Marius Elisei. Soțul Oanei Roman nu a uitat de ziua importantă și încă de la prima oră a dimineții și-a surprins soția.

Marius Elisei i-a luat Oanei Roman un buchet super de trandafiri roșii și i-a făcut o declarație de dragoste pe rețelele sociale.

„Viața e formata din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem împreună, iar ziua de astăzi este perfectă pentru a ne bucura de noi, de oamenii dragi, de iubirea dintre noi și de frumusețile care ne apar în cale. La mulți ani, soția mea draga.❤”, a scris Marius Elisei, în mediul online.

Ce își dorește Oana Roman de ziua ei?
În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman își făcea planurile pentru ziua sa de naștere și a împărtășit cu internauții dorințele pe care la are. Fanii din mediul online au fost surprinși să vadă ce aspirații are vedeta. Pe scurt, Oana Roman își dorește să se plictisească și să nu mai trebuiască să fie puternică. „În traducere”, aceasta vrea ca în viața ei să nu mai apare probleme și toate lucrurile să meargă bine și să nu mai fie atacată și comentată de toată lumea.

„Pe 13 este ziua mea, împlinesc 46 de ani. Și am, printre altele, aceleași dorințe. (…) Îmi doresc două lucruri: unul este să mă plictisesc, să nu mi se mai întâmple nimic, să trec nițel ca gâsca prin baltă, să nu-mi mai crească nimic adrenalina, iar al doilea…să nu mai trebuiască să fiu puternică. Știu că sunt puternică sau mai bine zis , că n-am avut încotro, a trebuit să mă adun de prea multe ori de pe jos, să mă reinventez de atâtea ori, încât să nu mă mai recunosc nici eu pe mine câteodată.”, a spus Oana Roman. https://substantial.ro/oana-roman-isi-sarbatoreste-ziua-de-nastere-cu-ce-cadou-a-surprins-o-marius-elisei-inca-de-la-prima-ora-a-diminetii/?fbclid=IwAR0Tpx5R9LiLSQ0Z618SJi-nuKNpdQCVtiqDc7uyC15qGlA40s_er7LL8HM