Mare lucrare – Omul cântă laude în spital pentru a alina suferința bolnavilor

BRAZILIA – Un om credincios merge la spital în fiecare zi și cântă cântece de lauda persoanelor care au probleme de sănătate și sunt ținuți la pat, el face asta pentru a îi încuraja să se confrunte cu suferința .

Joel Gil, în vârstă de 32 de ani, lucrează ca electrician în clădirea de lângă Spitalul Universitar din San Francisco din Sao Paulo. În timpul liber al prânzului lui , el merge la centrul de sănătate și cântă cântece care vorbesc despre dragostea lui Hristos.

Toate cântecele lui poartă un mesaj de speranță bolnavilor și vorbesc despre viața veșnică în Hristos. ” Lăsăm religia la o parte pentru a vorbi despre Dumnezeu, primesc bucuria și zâmbetul de la oameni”, a spus Joel pentru G1.

Mulți oameni au fost atinși de atitudinea muzicianului . Unul dintre ei este mecanicul César Fura, care a fost internat în luna octombrie a anului trecut pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale.

César a spus că a fost supărat și trist la spital dar când a început să-l audă pe Joel, s-a ridicat din pat și încânt s-a dus să vadă apropierea. ” Este o treabă minunată „, a spus el. El a fost spitalizat timp de aproximativ trei săptămâni în spital, făcând parte din această perioadă în unitatea de terapie intensivă (UTI).

Muzica înmoaie sentimentele de frică, nesiguranță, tristețe și singurătate ale pacienților , spune Suziane Siqueira, un lucrător al spitalului universitar. Spune că este foarte ca uitâm că suntem într-un pat de spital.

„Activitatea de voluntariat făcută de Joel,  este esențial pentru pacienții și personalul spitalului, liniștește sufletele noastre, inimile și ne ajută să găsim seninătatea astfel incat sa putem oferi pacientilor nostri tot ce avem mai bun , “ a spus el.

E Harul lui Dumnezeu!