Părinții adoptivi ai Sorinei îl amenință pe procurorul general: “Cred că totul se va termina la CEDO”

Părinții adoptivi ai Sorinei, fetița din Baia de Aramă, ies la atac și îl amenință chiar pe procurorul General al României, care vrea să stopeze adopția și să oprească plecarea fetiței în Statele Unite ale Americii, cel puțin până se finalizează ancheta procurorilor în cazul descinderii la adresa asistentei maternale de unde a fost luată fetița.

Loading...

Părinții adoptivi ai Sorinei îl amenință pe procurorul General al României

Ceu doi români cu cetățenie americană se declară uimiți de solicitările procurorului general al României, Bogdan Licu, pe care le consideră neîntemeiate, spunând că iau în calcul să dea în judecată statul român la CEDO!

„Este greu sa spun ce se va întâmpla, dar cred că toată treaba asta se va termina la CEDO. Oamenii politici folosesc niste pârghii care nu își au rostul. Avem toate documentele necesare, inclusiv acordul SUA pentru adopție, și acum vine un procuror general să spună să nu plece din țară”, a declarat pentru libertatea.ro Gabriel Săcărin, tatăl adoptiv al Sorinei.

”Cred că va ieși un scandal diplomatic”

„În ce bază face aceste solicitări, ce motive? Sunt hărțuit de jumătate din populația țări… E incredibil. Am anunțat Ambasada SUA, cred că va ieși un scandal diplomatic”, a adăugat el. Parchetul General cere Curții de Apel Craiova revizuirea deciziei definitive de adopție internațională a Sorinei, fetița adoptată de o familie de români stabilită în SUA, și, în același timp, suspendarea executării acestei hotărâri.

Totodată, instituția a făcut și o cerere de ordonanță prezidențială pentru a interzice părinților adoptivi plecarea din România împreună cu Sorina, până la administrarea probelor din dosarele penale deschise deja.

Fetița în vârstă de doar 8 ani a fost luată pe sus cu mascații din casa asistentei maternale unde a crescut în ultimii 7 ani din viață!

Imaginile cu fetița care se zbate să fie lăsată alături de asistenta maternală au făcut înconjurul țării și milioane de oameni s-au declarat scandalizați de imaginile în care fetița era târâtă efectiv de un procuror, care a luat-o de lângă asistenta maternală și de lângă fetița lângă care a crescut și pe care o numește soră.

Sursa: Fanatic.ro