Părinții lui Adrian Lipan, tânărul care s-a sinucis sub Autostrada Soarelui, au fost audiați de poliție

Părinţii lui Adrian Lipan, tânărul care şi-a dat foc sub podul de la Autostrada Soarelui, vor fi audiaţi de poliţişti. Oamenii legii au deschis o anchetă în cazul morţii bărbatului de 25 de ani care lucra ca inginer electircian naval pe un vas de croazieră. Acesta și-a înregistrat ultima declarație pe rețelele de socializare.

Părinții tânărului care și-a dat foc vor fi audiați de polițiști

Părinţii lui Adrian Lipan au fost chemaţi la Poliţie şi audiaţi ca martori. Ei au fost întrebaţi dacă au vreo suspiciune legată de moartea băiatului. Oficial, tatăl nu poate fi acuzat de nimic, chiar dacă Adrian Lipan l-a numit pe el drept principalul vinovat pentru gestul său.

Tânărul a murit în seara de miercuri, 21 august, în Secţia ATI de la Spitalul de Urgenţă Constanţa. Arsurile sale, extrem de grave, se întindeau pe mai mult de 80% din corp. El a mers marți, în jurul orei 16:00, pe DN3, la ieșirea din Murtaflar spre Ciocârlia. Acolo a parcat sub podul de la Autostrada Soarelui și a dat drumul mesajului de adio la înregistrarea pe telefon.

Părinții lui Adrian Lipan vor fi audiați de poliție *foto: ciao.ro

Acesta a spus pe facebook că: „Ştiu că sunt un laş pentru ceea ce fac, dar nu mai pot. Tatăl meu m-a adus la un nivel la care nu credeam că o să ajung. De zece ani, el tot aceleaşi jigniri şi critici le are la adresa mea. Niciodată nu m-a apreciat şi nu mi-a zis nişte vorbe care să mă îndrume. De fiecare dată, numai critici şi înjurături. Este un alcoolic incredibil. Toată ziua bea şi nu face altceva. De când este plecat în Italia, parcă a înnebunit de tot. Numai să bea, să înjure, să ţipe şi să îşi bată joc de mine. Nu mai pot.

Am încercat prin mai multe metode să scap de el, să plec pe mare, dar nu am reuşit. Nu este de mine. Acum, până să reuşesc să intru la armată, deja m-a distrus mental. Nici nu ştiu ce să mai fac. Nici nu îmi găsesc vorbele să îmi iau la revedere faţă de voi. Îmi cer scuze, mamă, pentru ce am făcut, dar nu mai pot. Nu pot să mai rezist. Îmi pare rău“, a spus băiatul, cu vocea înecată în lacrimi.

Citeste si : La doar 32 de ai, a pierdut 16 sarcini. Nu s-a lasat insa, si A ADUS PE LUME aceasta fetita