Părinții tânărului

Părinții tânărului care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, acuză acum o posibilă mușamalizare a cazului.

Loading...

Aceștia spun că autoritățile caută acest lucru pentru că, până în acest moment, nimeni nu le-a spus nimic despre ce s-a întâmplat în noaptea accidentului.

Mama băiatului care și-a pierdut viața în accidentul produs la ieșirea din București, a precizat că fiul ei venea chiar de la o înmormântare atunci când mașina a fost lovită frontal de bolidul lui Mario Iorgulescu.

Părinții tânărului care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, acuză o posibilă mușamalizare

„Veneau de la o înmormântare. Băiatul meu a plecat primul. După el veneau și prietenii, cu două mașini. La semafor, la Chitila, băiatul ăsta, Mario, a venit cu viteză și a intrat direct în el.

Ne-au sunat niște vecini de-ai noștri, niște băieți care au recunoscut mașina. Au sunat-o pe sora mea, nu pe mine, pentru că le-a fost teamă. Eu cred că da (se vrea mușamalizarea – n.r.).

Nimeni nu ne-a spus nimic. Un accident așa de mare și nu a fost nimeni acolo, o televiziune. Primul el a fost luat (Mario Iorgulescu – n.r.) .

Poliția toată a încercuit mașina lui. Eu nu am fost să văd, dar (…) după cum a văzut lumea, așa se spune, că cel puțin băut era”, a spus mama tânărului mort la Antena 3.

Mai mult de atât, tatăl băiatului a afirmat că familia Iorgulescu sau anchetatorii nu au luat încă legătura cu familia.

Părinții tânărului care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, acuză o posibilă mușamalizare.

240 de km pe oră se pare că avea Mario Iorgulescu în momentul accidentului.

Tânărul ucis, tatăl a doi copii

„Nu a luat niciun fel de legătură. Ne-am luat copilul acasă și atât”, a spus bărbatul. Vă reamintim că tânărul care conducea mașina lovită frontal de bolidul de lux al fiului șefului Ligii Profesioniste de Fotbal avea 24 de ani și era tatăl unei fetițe de 7 ani și a unui băiețel de 4 luni.

În urma incidentului rutier soldat cu moartea unei persoane a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă

Lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, actualul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, i-a fost reținut şi permisul de conducere.

Polițiștii precizează că accidentul s-a petrecut în urma nerespectării regimului legal de viteză și pătrunderea pe contrasens.