Peste 250 de rachete, lansate din Fâşia Gaza spre Israel/ Armata israeliană a răspuns cu raiduri aeriene.

Conflictul a escaladat, când militanţii din Fâşia Gaza au lansat aproximativ 50 de rachete spre Israel, atacul continuând pe tot parcursul zilei, conform Forţelor de Apărare Israeliene (IDF).

Oficialii IDF au transmis că majoritatea rachetelor lansate din Fâşia Gaza au fost interceptate de sistemul de apărare aeriană, realteaza mediafax.

Ca răspuns la atacurile militanţilor, armata israeliană a efectuat o serie de atacuri aeriene care au vizat aproximativ 130 de poziţii Hamas din Fâşia Gaza.

Conflictul a escaladat sâmbătă dimineaţă, când militanţii din Fâşia Gaza au lansat aproximativ 50 de rachete spre Israel, atacul continuând pe tot parcursul zilei, conform Forţelor de Apărare Israeliene (IDF).

Oficialii IDF au transmis că majoritatea rachetelor lansate din Fâşia Gaza au fost interceptate de sistemul de apărare aeriană.

Ca răspuns la atacurile militanţilor, armata israeliană a efectuat o serie de atacuri aeriene care au vizat aproximativ 130 de poziţii Hamas din Fâşia Gaza.

Acesta este un moment trebuie să se uite! Toate aceste imagini sunt de azi!

Videoclipul include câteva scene şocante, inclusiv o familie israeliană care ţipă în frică după ce o rachetă se apropie de maşina lor, o fiinţă israeliană tratată după ce a fost rănită de o rachetă, precum şi de diverse scene de rachete, sirene şi civili care caută adăpost. Există, de asemenea, o prezentare impresionantă a domului de fier al Israelului, trăgând cu rachete hamas din cer.

Fii avertizat, unii ar putea găsi scenele dureroase.

Amintiţi-vă, toate aceste atacuri sunt o crimă de război. Teroriştii din gaza ţintesc civili!

Continuă să te rogi pentru Israel!

#Israel #PrayforIsrael #DefendIsrael #Rockets #Gaza #Hamas #CUFI