Petiție online pentru Sorina, fetița dată spre adopție în SUA, merită un viitor în România, alături de familia ei

SORINA ESTE O FETIȚĂ DE 8 ANIȘORI CRESCUTA IN PLASAMENT DE O FAMILIE DE ROMANI DE LA CÂTEVA LUNI. ACEȘTIA ȘI-AU MANIFESTAT ÎN REPETATE RÂNDURI INTENȚIA DE A O ADOPTA ÎNSĂ DEMERSURILE LOR NU AU AVUT SUCCES.

Loading...

ALĂTURI DE SORINA, ACEASTĂ FAMILIE A MAI LUAT ÎN PLASAMENT O ALTA FETIȚĂ DE APROXIMATIV ACEEAȘI VÂRSTĂ PE CARE AU REUȘIT SĂ O ADOPTE.

FETIȚELE AU FOST CRESCUTE FOARTE FRUMOS, EDUCATE, IUBITE NESPUS ȘI NU LE-A LIPSIT ABSOLUT NIMIC.

DEȘI FAMILIA DE ROMÂNI A LUPTAT SĂ O ADOPTE ȘI PE SORINA, DORINȚA LE-A FOST ZĂDĂRNICITĂ DE INTERESUL MANIFESTAT DE O FAMILIE DE ROMANI STABILITĂ ÎN AMERICA PE CARE STATUL ÎI SUSȚINE.

FAMILIA SORINEI ESTE DISPERATA SA NU ÎȘI PIARDĂ COPILUL IAR SORINA ESTE TRAUMATIZA NUMAI DE GÂNDUL CĂ AR PUTEA FI SMULSĂ DE LÂNGĂ CEI PE CARE II IUBESTE ȘI O IUBESC NEMĂRGINIT.

PĂRINȚII, SORA ȘI FRATELE SORINEI I-AU ASIGURAT UN VIITOR FRUMOS, MUNCIND PENTRU EA ȘI SORA EI ÎNCĂ DE CÂND ERAU BEBELUȘE.

INCERCAM PRIN ACEASTA PETIȚIE SA ATRAGEM ATENȚIA CELOR CE SE POT IMPLICA IN ACEST CAZ PENTRU A II AJUTA SA ISI PĂSTREZE FAMILIA UNITĂ.

SORINA ARE UN VIITOR FRUMOS IN ROMANIA!

SORINA ESTE ROMÂNCĂ!

SORINA ESTE IUBITĂ!

SORINA VREA SA RĂMÂNĂ CU FAMILIA EI!

SA LUPTAM PENTRU SORINA!

 

Fetița era dată în plasament unei familii, dar Curtea de Apel Craiova a decis că fetița trebuie să meargă la o altă familie adoptivă, din SUA. În momentul în care au venit să ridice fetița, procurorii și polițiștii s-au lovit de opoziția micuței, care plângea și se ținea de piciorul celei căreia îi spune mamă de la vârsta de un an și două luni.

Fetița repeta la nesfârșit ”Mami, nu vreau să plec! Mami, nu vreau să plec”. Conform legii, cei care au venit să preia fetița erau obligați să întrebe minorul dacă respinge respectiva familie și își dorește să plece. Nu doar că nu au făcut asta, dar au luat fetița cu forța și aceasta s-a lovit cu capul de asfalt.

Părinții acuză faptul că fetița este dată unei familii din SUA, care a plătit mită 30.000 de dolari, asta pentru că este compatibilă cu unul dintre copiii lor actuali, care are nevoie de un rinichi.

Petiție online pentru Sorina, fetița dată spre adopție în SUA, merită un viitor în România, alături de familia ei! (pentru a semna petiția apăsați pe pe textul roșu)