Pilotul și soția supraviețuiesc prăbușirii avionului după o simpla rugăciune

O familie, sot si sotie au supraviețuit în mod miraculos căderii unui avion, care a luat foc când a lovit pista în timp ce ateriza. „Sunt un pilot experimentat, dar trebuie să recunosc că Dumnezeu ma ajutat”, a spus el.

Loading...

Pilotul Frank Pisano și soția lui Janan au plecat de pe Aeroportul John Wayne din Orange, California. După patru minute de zbor, a observat o defecțiune mecanică la motor, așa că a decis să se întoarcă.

Frank nu mai putea ajunge la aeroport și a trebuit să aterizeze de urgență pe autostradă. Confruntat cu această situație tragică, Janan și-a închis ochii și a început să plângă: „Doamne, tu ești cu noi, ajuta-ne, ești cu noi”.

În acest mod, avionul cobora prea repede și pilotul trebuia să manevreze pentru aterizare . Când a atins pista, avionul mic a căzut „ca o bucata de plumb” el nu mai putea fi controlat. „Au fost stâlpi de lumină pe șosea, că dacă i-aș fi lovit, am fi explodat și am fi murit, este un miracol ” , a spus Frank.

Odată ce aeronava s-a oprit pe pistă, focul s-a aprins și flăcările s-au răspândit rapid. Frank era cu șase coaste rupte de la impact, în timp ce soția lui avea o fractură la cinci coste. Inconstient momentan, cei doi au reușit să părăsească aeronava câteva momente mai târziu, ei au fost îndepărtați de oamenii care treceau prin zona respectiva.

Unul dintre voluntarii care au ajutat cuplul în timpul accidentului a fost Federico, care, ajutându-l pe Janan, a spus: ” Dumnezeu este cu voi, Dumnezeu este cu voi „, repetând aceeași rugăciune pe care a făcut-o.

Au ajuns la spital, ambii au fost spitalizați și au intrat in comă indusa , deoarece aveau dificultăți de respirație grave. „Mi-au spus că, în timp ce eram inconștient, oamenii au mers în camera mea și s-au rugat, nu am aflat cine sunt”, a spus Frank.

Amintiți-vă de accident , gandul lui Frank este unul singur: „Este ca și cum Dumnezeu ar pune mâinile pe scaunele noastre și a spus:” Nu voi lăsa să se întâmple nimic cu voi „. El ne-a protejat „, a spus pilotul, exprimându-și recunoștința lui Dumnezeu pentru ca sunt în viață.

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu

Sursa: Acountecer Cristian