Pleaca de la Pro TV dupa 24 de ani! Cine ii i-a locul si de ce a ales sa paraseasca postul

Felix Draghici, unul din cei mai important oameni din Pro TV, pleaca din companie dupa 24 de ani in care s-a ocupat de sport. Acesta comenta alaturi de Costi Mocanu, care a plecat si el acum cateva luni, toate meciurile importante si era si coordonatorul departamentului sport.

Cu ce se va ocupa Felix Draghici in continuare?

Conform informatiilor obtinute de Pagina De Media, Felix Draghici va lucra cu agentia First Content Studio, care se ocupa cu proiecte de marketing pentru platforma Experiente Live pentru Telekom, platforma Eu sunt 12, pentru Bergenbier si Felicitari! Au Castigat, pentru Delaco).

Loading...

Felix Draghici s-a angjat in Pro TV pe vremea cand acesta era CANAL 31, iar ulterior a trecut la Pro TV. In PRO a condus departamentul de sport si a fost seful sport.ro, una din primele televiziuni de sport din Romania.

Timp de sase ani, intre 2011-2017, a fost seful digitalului Pro TV, ceea ce includea tot portofoliul de site-uri al grupului.

In ultima perioada, a condus departamentul de sport al Pro TV si era comentator al meciurilor de fotbal.

Ce spune Pro TV despre plecarea lui Felix Draghici

Va anuntam ca, din luna septembrie, am decis impreuna cu Felix Draghici, Head of Sport, sa intrerupem colaborarea noastra in forma actuala. El va continua sa sprijine Pro TV in calitate de comentator sportiv.

Ii multumim lui Felix pentru contributia adusa succesului Pro TV de la inceputurile companiei. El a avut un rol important in dezvoltarea si cresterea continua a Pro TV atat on-air, cat si online.

Ii dorim lui Felix succes in viitor!

Suntem incantati sa va anuntam ca Eduard Coanda, pe care il stiti ca Johnny, va prelua de la Felix conducerea echipei Sport, raportandu-i Gabrielei Popescu, News&Sport Director.

Ii dorim succes lui Johnny in acest rol nou.”, conform Paginademedia.ro.

Pleaca dar ajuta Pro TV in continuare

Desi se desparte de Pro TV, Felix Draghici va ajuta in continuare televiziune comentand meciurile de fotbal importante, alaturi de bunul sau prieten Costi Mocanu.