Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor pentru găsirea unei femei dispărute. Este o vorbă despre o tânără de 19 ani

Poliția Capitalei a solicitat sprijinul bucureștenilor pentru a găsi o tânără de 19 ani care a plecat marți de la domiciliul său din sectorul 3 și nu s-a mai întors până în prezent.

Loading...

Potrivit DPMB, pe tânără o cheamă Corina-Maria Alexe. Ea prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate 60 kg, păr şaten închis cu fir drept, lung, ochi căprui, faţă ovală.

Poliția Capitalei caută o tânără de 19 ani dată dispărută
Printre semnalmentele particulare ale Corinei se numără și un tatuaj pe brațul stâng, care reprezintă o clepsidră de culoare alb-negru.

De asemenea, la data dispariţiei purta geacă din piele scurtă de culoare neagră, fustă culoare neagră din stofă şi botine negre. „Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112″, se arată într-un comunicat al DGPMB, citat de Agerpres.

Acest caz vine la câteva ore după ce autoritățile din Târgu Jiu au anunțat că au găsit-o pe fetița de 13 ani după două zile de căutări. Roberta Gabriela, în vârstă de 13 ani, a fost găsită iar tânăra „nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Copila era în regulă, nu prezenta niciun semn de violență și a transmis că nu a fost victima vreunei răpiri sau orice altceva”, arată IPJ Gorj.

Poliția a început să ia mai în serios situațiile de dispariții după toate cazurile din ultima perioadă
Reacția promptă a poliției vine în contextul în care oamenilor legii le-a fost reproșat modul în care au procedat în cazul crimei de la Caracal, în special în ceea ce privește dispariția Luizei Melencu, caz care a fost ignorat de polițiști până la scandalul pricinuit de crima Alexandrei Măceșanu.

De asemenea, un alt caz care a captat atenția este cel al fetiței dispărute din Gura Șuții, Adriana – Mihaela, în vârstă de 11 ani. Aceasta a fost găsită moartă pe câmp, la 48 de ore de la semnalarea dispariției sale. Criminalul ei, un olandez în vârstă de 47 de ani, s-a sinucis.