Poveste de dragoste, demnă de scenariul unui film!

Poveste de dragoste, demnă de scenariul unui film! Și-au trimis scrisori timp de un an, iar ce a urmat întrece orice imaginație
Poveste de dragoste, demnă de scenariul unui film! Doi tineri s-au îndrăgostit unul de celălalt, după ce și-au trimis scrisori timp de un an.

În 2017, un militar se afla într-o bibliotecă din Florida. O carte, în mod special, i-a atras atenția. Însemnările făcute cu creionul l-au intrigat pe John Blanchard. Pe carte era scris numele fostului proprietar, Miss Hollis Maynel, așa că a decis să o caute pe femeia care l-a fascinat cu niște simple însemnări.

După multe eforturi, bărbatul a reușit să găsească adresa lu Hollis. El i-a scris o scrisoare, s-a prezentat și i-a propus să devină prieteni prin corespondență. John a fost trimis să slujească pentru țară,

iar timp de un an cei doi necunoscuți și-au trimis scrisori. S-au cunoscut în scris, iar între ei s-a înfiripat o dragoste înflăcărată. Totuși, Hollis refuza să-i trimită fotografii cu ea, spunându-i lui John că aspectul fizic nu este important.

După un an, militarul s-a întors acasă. Așa că cei doi au decis să se întâlnească. John și Hollis aveau să se vadă față în față pentru prima oară la ora 7, în Gara Centrală din New York. ”Mă vei recunoaște. Voi avea un trandafir roșu”, a scris tânăra.

Bărbatul aștepta pe o bancă. La un moment dat, spre el s-a îndreptat o blondă, cu părul lung, trup sculptat și ochi pătrunzători, albaștri. Năucit, John s-a ridicat și s-a dus glonț spre ea, fără să vadă dacă tânăra are sau nu trandaforul roșu. ”Lasă-mă să trec, marinarule!”, a spus ea.

”Tu trebuie să fii domnișoara Hollis Maynell?”

Apoi bărbatul a văzut că în spatele ei stătea de fapt Hollis Maynell, cu trandafirul roșu prins pe haină. Femeia avea aproape 40 de ani, era plinuță, iar picioarele groase abia încăpeau în pantofii cu toc.

Ușor dezamăgit, John strângea în mână copia cărții datorită căreia s-au cunoscut. Și-a spus în gând că aspectul fizic nu contează, așa cum menționase Hollis într-una dintre scrisori.

”Sunt locotenentul John Blanchard. Iar tu trebuie să fii domnișoara Hollis Maynell? Sunt atât de bucuros că în cele din urmă ne-am întâlnit. Pot să te invit la cină?”, a spus John. Femeia a zâmbit și a deslușit misterul, lăsându-l mască pe militar.

”Nu știu despre ce vorbești, fiule, spuse ea. Domnișoara tânără în costum verde care tocmai a trecut pe aici, mi-a cerut să-mi prind acest trandafir. Și mi-a spus că dacă mă inviți la cină, atunci trebuie să-ți spun că ea te așteaptă la restaurantul de peste drum…”, a spus femeia.

Sursa: Cancan