Povestea de viață a lui Tahir, actorul din serialul turcesc „Lacrimi la Marea Neagră”. A rămas fără părinți la 16 ani și a fost crescut de fratele lui

Actorul care îi dă viață personajului Tahir din serialul turcesc “Lacrimi la Marea Neagră”, difuzat de Kanal D, are o poveste de viață impresionantă.

Înalt, atletic și cu un zâmbet seducător, actorul Ulaș Tuna Astepe, interpretul personajului Tahir kaleli din serialul

„Lacrimi la Marea Neagră”, a cucerit imediat publicul din România și nu numai. Actorul turc în vârstă de 31 de ani are o poveste de viață imprsionantă. A trecut printr-o mare dramă în copilărie.

Loading...

Și-a pierdut părinții când avea 16 ani și a fost crescut de fratele său. „După pierderea timpurie a tatălui și ulterior a mamei, fratele meu a preluat controlul, fiind și tată și mamă pentru mine, preluând toate responsabilitățile ce se impuneau.

Golul lăsat de pierderea părinților noștri a fost umplut de către fratele meu mai mare”, a povestit actorul Ulaș Tuna Astepe, potrivit stirilekanald.ro.

De asemenea, când avea 11 ani, Ulaș Tuna Astepe a văzut moartea cu ochii în timpul cutremurului din 17 august 1997.

„Acest incident nefericit m-a marcat teribil! Încă sufăr de fobia cutremurului. Dacă mă aflu în sala de cinematograf, spre exemplu, și cineva își leagăna picioarele, eu reacționez ca în situația unui cutremur.

Credeam că în timp voi uita această senzație îngrozitoare, acea teamă teribilă, care te cuprinde în astfel de situații, însă nu este așa.Din păcate, aceste traume te urmăresc toată viața”, a mărturisit interpretul lui Tahir.