Preotul Costel Paizan și soția sa au murit îmbrăţişaţi, după ce fulgerul le-a trăsnit casa din Buftea. Aveau planuri de concediu, abia așteptau să-și vadă nepoțica de 2 ani

O tragedie fără margini a venit, ca un fulger, peste familia preotului Costel Paizan, care s-a stins alături de soția sa, după furtuna violentă care s-a abătut peste Capitală, în urmă cu doar câteva zile. Au murit ca două suflete pereche, îmbrățișați. Își făcuseră planuri de concediu, însă cel mai mult, abia așteptau să-și vadă nepoțica de 2 ani, de care le era mare dor! Din nefericire, a urmat doar somnul veșnic.

Preotul Costel Paizan și soția sa Daniela au murit îmbrățișați

Preotul Costel Paizan şi soţia sa, directoarea Școlii 178 din Capitală, Daniela Paizan, au sfârșit carbonizați în propriul pat, după ce un fulger le-a trăsnit casa, iar locuinţa a ars ca o torță mai bine de 3 ore. Soții erau singuri în casă și au murit îmbrăţişaţi, în somn.

Casa familiei preotului Paizan a ars ca o torță, timp de 3 ore

Tragedia avea să vină după ce o furtună a făcut prăpăd în București și Ilfov. Unul dintre vecini a alertat autoritățile cu privire la incendiul care a cuprins casa din Buftea, după ce a sunat la 112, în jurul orei 02:30. Ajunși la fața locului, pompierii au făcut teribila descoperire. două victime au fost găsite carbonizate.

Abia după 3 ore, focul a fost stins. Cei doi soți Paizan, în vârstă de 56 şi 57 de ani, au fost găsiţi îmbrăţişaţi, după ce au murit în somn. Moartea lor a șocat întreaga Românie.

Soții Paizan erau extrem de apreciați de toți cei care i-au cunoscut. “Nişte oameni superbi, nu am cuvinte să spun”, a mărturisit un vecin.

Fără cuvinte au rămas și toți cu care a lucrat Daniela Paizan, care conducea Școala 178 din Capitală de 8 ani.

”Doamna directoare trebuia să plece în concediu. Ne spunea cu mare bucurie şi cu mare drag că urma să-şi vadă nepoţica de 2 ani. Era sufletul şcolii noastre. Întotdeauna avea o vorbă bună pentru toată lumea, întotdeauna ne încuraja, întotdeauna era zâmbitoare”, a mărturisit Florentina Roman, director adjunct Şcoala 178.

Chiar și fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, i-a cunoscut pe cei doi soți extrem de apreciați.

”Eu cu doamna director am lucrat. Mergeam destul de des în curtea şcolii, venea şi dumneaei. Dumnezeu să-i odihnească!”, a declarat Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, pentru Observator.

Ultimele informații despre incendiul din Buftea scot la iveală că, după ce casa ar fi luat foc, ar fi explodat şi o butelie de gaz. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.