Preotul Theodor Sava si-a luat viata, lăsând în urmă cinci copii și o soție însărcinată! Vecinii l-au găsit. De ce a ajuns „slujbașul lui Dumnezeu” să recurgă la un asemenea gest

Duminică, 29 septembrie, preotul Theodor Sava de la biserica din Cetatea Veche (Bolic) a fost găsit fără suflare. Bărbatul a fost găsit spânzurat, de către vecini în curtea casei din Huedin, Cluj.

Preotul Theodor Sava avea cinci copii, iar soția lui era era însărcinată cu al șaselea. Nimeni nu se aștepta ca el să își pună capăt zilelor, deși în ultima vreme începuse aă aibă probleme cu alcool și nici nu mai profesa. Bărbatul ceruse concediu fără plată și cunoscuții cred că el și soția lui ar fi fost aproape de a divorța.

„La data de 29 septembrie, în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Poliției Rurale Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, județul Cluj a fost găsit un bărbat decedat prin spânzurare. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Huedin, județul Cluj. Acesta a fost găsit decedat în locuință.

Loading...

În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, neexistând suspiciuni în acest moment”, a transmis Carmen Pompaș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, conform Info Huedin.

Cum va fi înmormântat preotul Theodor Sava

Slujba de înmormântare va fi restrânsă, având în vedere faptul că preotul Theodor Sava a comis unul dintre cele mai mari păcate. La eveniment vor participa doar familia și câteva persoane apropiate.

Reprezentanții Protopopiatului Huedin nu au făcut încă niciun comentariu cu privire la această situație.