Prietenul lui Dincă aruncă bomba! „A luat vina asupra lui, ca să scape pe…”

Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Cursul anchetei în cazul crimelor de la Caracal poate fi complet schimbat!

Loading...

Încă de când a fost acuzat Gheorghe Dincă de faptul că le-ar fi omo’rât pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în atenția presei au ajuns și persoanele apropiate ale inculpatului.

Vorbim nu numai despre membrii familiei, ci și despre prietenii bărbatului cunoscut ca fiind crim’inalul de la Caracal.

Acesta a dezvăluit nu doar detalii incredibile despre Gheorghe Dincă, crim’inalul de la Caracal, ci și părerea lui despre cele întâmplate. Îl crede sau nu vinovat de crime?

„Il cunosc, sau de fapt credeam ca-l cunosc foarte bine. Avem multe amintiri impreuna, mai ales din tinerete. Eram nedespartiti. El a fost cel care, pe vremuri, m-a si ajutat sa ma si angajez. Era un om bun si saritor. Nu imi amintesc sa fie obsedat de femei.

El s-a casatorit din dragoste. Isi iubea mult sotia. Cand s-a apucat sa faca acea constructie din fata, casa groazei cum i se spune acum, a vrut s-o faca exact cum sunt casele in Valcea, cu design mai ciudat.

Zicea ca o face asa pentru sotia lui. De aia arata asa, dar sa stiti ca e din caramida”, a mai spus Paul Mieilă.

Barbatul a mai spus ca dupa ce s-au mutat la casa, relatia dintre ei s-a racit. „El a fost plecat mult timp in Italia. De cand s-a intors, a venit parca alt om.

Eu, intre timp, m-am imbolnavit, ies foarte greu din casa, abia ma misc. Desi ne despart cateva case, nu venea sa ma viziteze”, a declarat barbatul despre Gheorghe Dincă, crim’inalul din Caracal.

„Eu nu cred că el a omorât fetele alea. Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie căutat”, a mai declarat Paul Mieilă, prietenul lui Gheorghe Dincă, crim’inalul din Caracal!