Prima reacție a Casei Regale Britanice, după ce Ducii de Sussex au anunțat că se distanțează

Ieri Ducii de Sussex au anunțat că intenționează să se distanțeze de Casa Regală și sp devină independeți financiar. Acest anunț a creat o întreagă isterie și presa britanică o consideră vinovată pe Meghan pentru această decizie. Casa Regală a avut prima reacție oficială.

Loading...

Prima reacție a Casei Regale Britanice, după ce Ducii de Sussex au anunțat că se distanțează
Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că, deși vor continua să o sprijine necondiționat pe regină, vor face tot posibilul să devină independeți financiar.

Totodată ei au precizat că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale, ceea ce a scandalizat pe mulți fani ai familiei regale.

Reacția oficială a Casei Regale a fost foarte scurtă, iar în presă se speculează că regina nu a fost consultată înainte de luarea acestei decizii atât de importante.

„Discuțiile cu ducele și ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient. Le înțelegem dorința de a avea o abordare diferită, dar acestea sunt chestiuni complicate care vor dura mult”, se arată în comunicatul emis de Palatul Buckingham.

Nu este greu de înțeles de ce s-a ajuns la o astfel de decizie. Meghan Markle a fost în ultimul timp ținta numărul 1 a tabloidelor britanice, fiind de-a dreptul hărțuită în numeroase articole.