Prima reactie a tatalui Luizei Melencu, dupa ce s-a descoperit ca nu este parintele ei biologic: ce anunt a facut barbatul

Apar informatii noi in cazul Luizei Melencu, prima fata care ar fi fost omorata de Gheorghe Dinca, care dau peste cap intreaga ancheta.

Dupa efectuarea unor teste ADN anchetatorii au descoperit un lucru socant: se pare ca tatal Luizei Melencu nu este tatal ei biologic.

Informatia a fost comunicata sotilor Melencu, insa acestia contesta rezultatul testelor.

„Eu am luat fata de la spital, a crescut in casa la mine, fata aia este fata mea. Sa nu mai spuna lumea ca nu e fata mea. Acum mai bine de o luna m-a sunat cineva de la Inspectoratul General al Politiei.

„Mi-au zis daca pot sa ma intalnesc cu ei. Au venit m-au luat cu masina si m-au dus de mi-au luat probe biologice”, a explicat tatal Luizei.

Si mama Luizei neaga totul si sustine ca nu si-a inselat niciodata sotul.

„Asta suna a santaj din partea procurorilor. Eu am stat 20 de ani cu el si am doi copii. Daca eu stiu ca e tatal biologic al copilului, asta suna a santaj. Eu am aflat de la televiziuni. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Eu un alt test ADN nu fac”, a declarat mama Luizei Melencu.

Familia si prietenii Luizei Melencu refuza sa creada ca fata este moarta. De mai bine de cinci luni, Luiza a disparut de acasa si se presupune ca ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca.

Criminalul din Caracal si-ar fi recunoscut crima, insa ancheta de pâna acum nu are niciun indiciu care sa confirme ca tânara a decedat. Noi imagini cu Luiza Melencu in viata au fost facute publice.

Mama si bunicul Luizei spera in continuare ca Luiza sa fie in viata, mai ales ca nicio proba care sa arate in mod oficial ca fata a murit nu a fost gasita. Si prietenii Luizei Melencu asteapta o minune.

In imaginile postate pe de Facebook, pe pagina „Uniti pentru Alexandra si Luiza”, Luiza Melencu apare inconjurata de prieteni, chiar ea fiind cea care filmeaza cu telefonul mobil.

„Ne este dor de tine #LuizaMelencu sper sa fii in viata si tu si #AlexandraMecesanu 😪😪😪💔🖤🖤🙏🙏🙏”, este mesajul care insoteste clipul postat pe internet.