Principalul suspect în această cauză a fost un cetățean olandez.

Crim‘inalul olandez al fetiței de 11 ani din Gura Șuții s-a sinucis! El era acuzat de crimă

Noi detalii apar în cazul crimei de la Gura Șuții, acolo unde a fost ucisă fetița de 11 ani, Mihaela-Adriana. Fata a fost răp’ită de un cetățean olandez care a ademenit-o în mașină. După mai bine de două zile de căutări, fetița a fost găsită moartă pe un câmp în apropiere de localitatea Produlești.

Principalul suspect în această cauză a fost un cetățean olandez. Se pare că acesta s-a sinu’cis, după ce a ajuns în atenția anchetatorilor români. Conform Realitatea TV, totul s-ar fi întâmplat în Olanda.

Loading...

Cetățeanul olandez care a ucis fetița de 11 ani s-a sinucis!

Potrivit Digi 24 tv, olandezul care a omorât-o pe Mihaela – Adriana, fetița de 11 ani din localitatea dâmbovițeană Gura Șuții, s-ar fi sinucis. Acesta a fost băgat în interogatoriu de polițiștii români, înainte să fie găsit trupul fetiței în câmp.

Poliția l-a întrebat printre altele, de ce este în țară, moment când le-a răspuns că „este doar în trecere”. Pentru că aparent nu existau probe suficiente pentru a-l încrimina, olandezul a fost lăsat să plece.

În momentul în care a fost găsit trupul neînsuflețit al micuței, a fost prea târziu pentru autoritățile române. Asta fiindcă cetățeanul olandez era deja plecat din România și se întorsese în țara sa natală.

Cu toate acestea, autoritățile batave au anunțat că vor colabora cu instituțiile române pentru a îl prinde pe bărbat.

Olandezul nu ar fi fost pentru prima dată în România. El a mai fost în România în ultimii trei ani. Rămâne de văzut ce alte mărturii apar despre acest personaj macabru.