Prinţul William serveşte mâncare celor fără adăpost, la 25 de ani după ce prinţesa Diana i-a arătat cum se face

Diana a considerat important pentru ca cei doi băieţi ai ei, care cândva vor servi Marea Britanie, să aibă o privire de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă nivelul de trai al celor nevoiaşi, iar prinţul William se pare că nu a uitat nicio clipă acest lucru.

William a vizitat The Passage, cel mai mare centru britanic pentru persoane fără adăpost.

Ajutat de mai mulţi voluntari, Ducele de Cambridge, a tăiat morcovi şi a pregătit paste bolognese.

După ce mâncarea a fost gata, Prinţul William le-a servit personal oamenilor străzii farfuriile cu preparatele calde, potrivit publicaţiei britanice Metro.

Prinţul a devenit o figură emblematică pentru „The Passage”, organizaţie aflată sub tutela Casei Regale Britanice, care a ajutat peste 130.000 de oameni nevoiaşi prin intermediul centrului său caritabil, al proiectelor şi serviciilor de cazare.

Ultima vizită pe care William o făcuse la acest centru a fost în 1993, când a însoţit-o pe mama sa, Prinţesa Diana şi pe fratele său, prinţul Harry.

Într-adevăr, Diana şi-a luat băieţii cu ea în timpul mai multor vizite efectuate la The Passage, atât oficiale cât şi private.

Se pare că latura caritabilă a sufletului său le-a fost transmisă şi copiilor. Atât William, cât şi Harry s-au implicat în ample proiecte umanitare în trecut,

aşa că poate este puţin surprinzător să vezi cum Prinţul William le serveşte personal mâncare oamenilor fără adăpost şi le spune „Poftă bună!”

Dacă apreciaţi faptul că prinţul William duce mai departe moştenirea iubitei sale mame, împărtăşiţi acest articol pe Facebook.