Produs periculos retras de la vânzare! LIDL anunţă că dacă l-aţi cumpărat să nu îl consumaţi şi puteţi veni cu el la magazin pentru a vă recupera banii

Ceai și ulei cu THC, substanța principală din cannabis, retrase de la comercializare, din LIDL. A fost sesizat DIICOT
LIDL a retras de la comercializare două produse, pentru același motiv: conținut ridicat de THC. Atât lanțul de supermarketuri, cât și ANSVSA au avertizat că cele două alimente pot avea consecințe asupra sănătății.

La data de 25 august, s-a anunțat retragerea de la comercializare a produsului „Mogota Ceai de cânepă 20buc”. Oamenii care au achiziționat respectivul ceai sunt sfătuiți să nu-l consume.

În caz contrar, pot apărea probleme de sănătate, ca schimbări ale dispoziției și oboseală. Reprezentanții lanțului de supermarketuri au anunțat că vor restitui contravaloarea produsului, chiar și fără bonul fiscal.

Tot la 25 august, a mai fost rechemat un produs: „Produsul în cauză, „Vita D’or Ulei bio de canepă presat la rece 250ml“ a fost comercializat în magazinele Lidl România. Din considerente de protecţie a consumatorului, Lidl România a reacţionat imediat şi a retras acest produs de la vânzare”.

„Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, chiar şi fără prezentarea bonului fiscal,” a transmis LIDL.